Ce sacrificii e nevoită să facă Theo Rose pentru fiul ei. Artista dă cărțile pe față. „Nu mai pot!”

Theo Rose a dezvăluit câte sacrificii trebuie să facă ca să poată să mențină echilibrul între viața profesională și cea de familie.

18 sept. 2023, 10:57
Ce sacrificii e nevoită să facă Theo Rose pentru fiul ei. Artista dă cărțile pe față. „Nu mai pot!”

Theo Rose se consideră împlinită pe toate planurile. Are familia pe care și-a dorit-o mereu și se bucură de mult succes pe plan muzical. Artista a dezvăluit câte sacrificii e nevoită să facă pentru a se descurca cu toate activitățile din viața ei.

Citește și Ce propunere i-a făcut Connect-R lui Theo Rose. Artistul a recunoscut tot: „Nu mai pot, vreau!”

Theo Rose a explicat că, pentru a reuși să ajungă și la filmări și la concerte, iar în același timp, micuțul Sasha să nu simtă lipsa mamei, merge peste tot cu pompa de sân și o ladă frigorifică după ea, în care pune biberoanele cu lapte.

„Cu pompa de muls după mine la filmări, peste tot. În pauză, tot timpul. Și cu lada frigorifică, că laptele nu poate să stea așa multe ore. M-am descurcat.(…) Eu le iau, am luat lada frigorifică cu care le car la București, trec pe acasă, îi las biberoanele și mă duc la următoarea cântare”, a mărturisit Theo Rose, pentru ciao.ro.

Cum se descurcă Theo Rose când e departe de casă

Când e departe de casă, artista face tot ce îi stă în putință ca să se întoarcă la micuțul Sasha rapid. Theo Rose spune că nu poate sta departe de băiețel prea mult timp. Deși înainte nu avea o problemă cu dormitul în diferite locații, acum lucrurile s-au schimbat, astfel că iubita lui Anghel Damian nu mai poate dormi niciunde, fără cel căruia i-a dat viață.

„Păi, eu cam tot fug de acasă în ultima vreme, am concerte luate de mult timp. Ce-i drept, fac un efort și mă întorc acasă în fiecare seară, nu e ușor. Dar nu mai pot să stau departe, nu mai pot să dorm în altă parte, îmi iau cele mai matinale avioane posibile existente, mă descurc cumva să ajung acasă la Sasha”, a mai spus Theo Rose.

Citește și Cristina Ich, iubita lui Victor Pițurcă, s-a lăsat de medicină pentru online: „A fi medic implică disponibilitate continuă și o dăruire fără rezerve”