Anghel Damian, gest impresionant pentru Theo Rose. Cum a surprins-o regizorul pe iubita sa pe platoul de filmare: „Wow!”

Anghel Damian şi Theo Rose trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de câteva luni, începută în timpul filmărilor pentru serialul "Clanul". După ce filmările primului sezon s-au încheiat, regizorul i-a pregătit o surpriză iubitei sale, care are un rol important în producţia difuzată de Pro TV.

12 oct. 2022, 16:37
Anghel Damian, gest impresionant pentru Theo Rose. Cum a surprins-o regizorul pe iubita sa pe platoul de filmare: „Wow!”
Anghel Damian, gest impresionant pentru Theo Rose. Cum a surprins-o regizorul pe iubita sa pe platoul de filmare: "Wow!"

Anghel Damian, gest impresionant pentru Theo Rose. Artista joacă rolul unei avocate de succes, iar regizorul a declarat de mai multe ori că a fost plăcut surprins de talentul actoricesc al iubitei sale. La încheierea filmărilor pentru primul sezon, toţi cei implicaţi au aplaudat şi s-au bucurat, iar în momentul în care Theo Rose s-a ridicat în picioare, Anghel Damian a surprins-o cu un buchet impresionant de flori! Cântăreața a rămas uimită de gestul regizorului: „Doamne ajută, a fost frumos! Al doilea iese și mai bine, vin mai odihnită. Wow!”.

Citeşte şi: Theo Rose, declaraţie de dragoste pentru Anghel Damian la podcast-ul lui Codin Maticiuc. „Mi s-a schimbat viața cu totul” VIDEO

Anghel Damian a vorbit despre colaborarea cu Theo Rose la podcast-ul lui Codin Maticiuc, unde a dezvăluit că iubita sa a fost aleasă pentru acest rol dintr-un număr de 200 de candidate! „Cu cât ești mai apropiat de cineva, cu atât mă oblig să fiu mai sever, mai atent, să pun o presiune mai mare, tocmai ca să nu vulnerabilizez întregul și să nu se confunde planul personal cu cel profesional. Am fost obligat să fac exercițiul ăsta și spun cu mâna pe inimă că Theo este un talent actoricesc uriaș, nu am văzut genul ăsta de talent până acum. Am lăsat publicul să aleagă dacă mă crede sau nu, dar eu cred asta cu toată ființa mea. Faptul că a făcut muzică la nivelul ăsta o ajută foarte tare. Este un talent de scenă, în toate formele ei. Are os de actriță și sper ca serialul „Clanul” să fie doar prima treaptă a carierei ei. Pentru rolul Verei, au dat casting 200 de actrițe”, a declarat Anghel Damian.

Citeşte şi: Alex Leonte, regretat de familia lui Theo Rose? Ce spune sora vedetei despre Anghel Damian

The Rose a mărturisit că a renunţat la câteva proiecte muzicale pentru a juca în serialul „Clanul„. „Am triat din cântări, sunt în pierdere cumva, dar fac chestia asta cu multă pasiune. Mă completez ca artist și ca om. Mi s-a schimbat viața cu totul!”, a spus Theo Rose.