Tatăl lui Theo Rose a confirmat că fiica sa este gravidă. „Pe noi ne-a anunţat încă de la începutul lunii noiembrie. Voi fi cel mai fericit bunic!”

Ioan Diaconu, tatăl lui Theo Rose, a confirmat că fiica este este însărcinată cu Anghel Damian, urmând să devină mamă la mijlocul anului 2023.

15 nov. 2022, 13:22
Tatăl lui Theo Rose a confirmat că fiica sa este gravidă. „Pe noi ne-a anunţat încă de la începutul lunii noiembrie. Voi fi cel mai fericit bunic!”
Tatăl lui Theo Rose a confirmat că fiica sa este gravidă. "Pe noi ne-a anunţat încă de la începutul lunii noiembrie. Voi fi cel mai fericit bunic!"

Tatăl lui Theo Rose a confirmat că fiica sa este gravidă. Ioan Diaconu a declarat că vedeta și-a anunțat părinții încă de la începutul lunii noiembrie, atunci când a venit acasă alături de noul ei iubit, regizorul Anghel Damian. „Pe noi ne-a anunțat Theo încă de la începutul lunii noiembrie despre marele eveniment. Am sărit în sus de bucurie, fiindcă am și eu o vârstă și deja așteptam de ceva vreme nepoți. Care se cam lăsau așteptați”, a spus Ioan Diaconu pentru Playtech.

Citeşte şi: Surpriză mare în showbiz. Theo Rose, însărcinată cu Anghel Damian

Ioan Diaconu a mai dat de înţeles că fiica sa şi iubitul ei nu își fac planuri de nuntă. „Theo, cea mai mică fată a noastră, e cea care ne-a făcut marea bucurie! Voi fi cel mai fericit bunic din lume. Noi, aici, la țară, suntem mai conservatori. Așa că nu ne-am fi dorit să aflăm de prin ziare marea veste. Theo, draga de ea, a știut asta, și a preferat să ne anunțe printre primii. Nici nu vă puteți închipui ce bucurie ne-a făcut! A venit la noi împreună cu prietenul ei. Ne-a făcut o impresie foarte bună, de ce să nu recunosc! Însă, nu mă întrebați când vor face nunta, căci despre fericitul eveniment nu ne-au spus încă nimic. Cred că vor bate în curând și clopotele de nuntă! Îmi doresc asta!”, a spus Ioan Diaconu.

Citeşte şi: Cine este și cu ce se ocupă tatăl lui Theo Rose. Practică această meserie de 25 de ani

„Am rugat-o ca de acum înainte să-și elibereze mai mult programul. Să nu mai dea curs tuturor propunerilor. Înțeleg, e vorba despre cariera unui tânăr, dar o să aibă timp de toate celelalte. Acum, ce e cel mai important, e ca mama și copilul să fie sănătoși. Așa că am rugat-o să treacă mai des pe la noi, ca să se poată odihni. Că la noi nu e ca la București!”, a mai spus tatăl lui Theo Rose.