Anghel Iordănescu: Am fost umilit de oameni care nu se pricep la fotbal

Selecţionerul Anghel Iordănescu este sigur că a luat cele mai bune decizii în privinţa programului de pregătire al echipei naţionale şi a anunţat că România ar putea pregăti meciurile de la Euro cu un amical împotriva selecţionatei statului Congo.

21 mart. 2016, 14:11
Anghel Iordănescu: Am fost umilit de oameni care nu se pricep la fotbal

„Ce mă deranjează este umilinţa la care am fost supus, pentru că m-au umilit şi oameni care nu se pricep la fotbal. În ceea ce priveşte programul şi pregătirea, voi încerca să dau jucătorilor din competiţia internă 5-6 zile libere şi, în jur de 17 mai, va fi reconvocarea la echipa naţională şi un turneu în Italia, cu două jocuri de pregătire. Aş vrea să vă spun că federaţia nu a avut nicio vină în desemnarea adversarilor din Italia. În momentul de faţă, sunt discuţii cu Congo şi Ucraina, dar aş fi preferat o echipă din Europa”, a declarat Anghel Iordănescu.

Adrian Popa, Nicolae Stanciu şi Mihai Pintilii sunt jucătorii stelişti convocaţi de Anghel Iordănescu pentru partidele amicale cu Lituania şi Spania.

„În iarnă, erau 7 stelişti convocaţi la lot. Acum sunt doar 3, însă este posibil să fie mai mulţi pe viitor. Nicuşor Stanciu nu m-a impresionat deloc, şi-a făcut doar datoria.” a spus selecţionerul României, Anghel Iordănescu.