Anghel Iordănescu, victima lui Emi Pian. Povestea incredibilă a ţepei de 375.00 de euro!

Ascensiunea clanului Duduianu a început prin anii 2000, datorită unor activități infracționale violente, dar și a unor alianțe cu alte clanuri. Una dintre cele mai tari lovituri a fost pe punctul de a fi dată în 2006, atunci când interlopii au fost la un pas să-l țepuiască pe Anghel Iordănescu cu suma de 375.000 euro.

09 aug. 2020, 04:01
Anghel Iordănescu, victima lui Emi Pian. Povestea incredibilă a ţepei de 375.00 de euro!

Anghel Iordănescu antrena la acea vrele în Arabia Saudită și avea o avere de peste 50 milioane euro. Voia să-și cumpere o casă în zona Pieței Charles De Gaulle, astfel că s-a pus pe treabă și a contactat mai multe agenții imobiliare. Un agent l-a pus în legătură cu doi membri ai clanului Duduianu, care susţineau că dețin o casă ce s-ar fi potrivit cerințelor antrenorului, scrie Impact. Se pare că aceștia închiriaseră imobilul și făcuseră rost de copii ale actelor, pe care i le-au prezentat lui Anghel Iordănescu ca fiind originale.

Dezvăluiri-bombă făcute de tatăl suspectului de crimă în cazul lui Emi Pian. Liderul Duduienilor plecase de la barbut!

„Generalul” a fost convins că face o alegere bună și a bătut palma cu aceștia pentru suma de 375.000 euro, ce urma să fie predată în prezența unui notar. A fost salvat după ce notarul a observat că ceva nu este în regulă în privința actelor casei și l-a atenționat!

Cauza morţii lui Emi Pian. Liderul Duduienilor a fost înjunghiat, însă legiştii vin cu o varintă-şoc. Cui i-ar folosi verdictul

Duduienii și-au cerut scuze și i-au promis lui Anghel Iordănescu că revin într-o oră cu actele originale însă a fost doar o minciună, astfel că acesta a renunțat la cumpararea casei.