Cauza morţii lui Emi Pian. Liderul Duduienilor a fost înjunghiat, însă legiştii vin cu o varintă-şoc. Cui i-ar folosi verdictul

Cauza morţii lui Emi Pian a devenit subiect de controverse. Imedat după ce a fost ucis, surse medicale au afirmat că liderul clanului Duduianu a murit, cel mai probabil, din cauza unei hemoragii provocate de secţionarea arterei femurale. Legiştii au, însă, o altă concluzie după ce au realizat autopsia cadavrului.

RomaniaTV.net
07 aug. 2020, 18:18
Cauza morţii lui Emi Pian. Liderul Duduienilor a fost înjunghiat, însă legiştii vin cu o varintă-şoc. Cui i-ar folosi verdictul

Raportul întocmit de medicii legişti ar putea da peste cap ancheta ce ar fi condus spre ipoteza unui asasinat prin înjunghiere. Surse medicale citate de Gândul au declarat că decesul lui Emi Pian ar fi fost cauzat de un infarct miocardic, iar plăgile provocate prin înjunghiere, care au fost descoperite pe trupul acestuia, nu i-ar fi pus în pericol viaţa.

Înainte de a fi ucis, Emi Pian, pe numele său Florin Mototolea, ar fi consumat o substanţă psihoactivă, susţin legiştii. Prezența acesteia în sângele victimei a fost descoperită în urma testului rapid efectuat la spital, precum şi în urma examenului toxicologic.

Rezultatul expertizei va apărea după 2-3 săptămâni şi va determina exact ce anume ar fi consumat Emi Pian.

Procurorii vor ţine cont de toate aceste date în momentul în care vor stabili încadrarea juridică a faptei comise de agresor. 

Principalul suspect în cazul morţii interlopului Emi Pian a fost arestat preventiv

Principalul suspect în cazul morţii lui Emi Pian a fost arestat preventiv. Magistraţii au luat această decizie după mai multe ore de audieri la Serviciul de Omoruri. Iniţial, pe numele acestuia, poliţiştii au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale şi reţinerea pentru 24 de ore.

La 72 de ore de la uciderea lui Emi Pian, autorităţile stau de pază la casa Duduienilor din Rahova. Astăzi a fost arestat preventiv presupusul criminal al interlopului, imediat după ce a fost externat de la Spitalul Elias.

Ce variantă are Piticu, ucigaşul lui Emi Pian, despre crimă: „Îi mulţumesc lui Dumnezeu că am scăpat cu viaţă”

Richard Emanuel Gheorghe (26 ani) nu are antecedente penale şi face parte din clanul Rinu.

Tânărul ar fi avut o dispută verbală cu Emi Pian, în timpul căreia i-ar fi spus că face parte dintr-un clan care a trăit în sărăcie și că abia recent a început să facă avere. Deranjat de jigniri, Pian s-a ridicat de la masă și cei doi s-au luat la bătaie. În timp ce încercau să se imobilizeze reciproc, Richard l-ar fi înjunghiat pe Pian în picior! Pian a ajuns la Spitalul Universitar din zona Eroilor, dar hemoragia pe care a suferit-o i-a fost fatală.

Richard ar fi fost bătut crunt de membrii clanului Duduianu, după ce acesta l-ar fi înjunghiat cu un cuţit pe liderul lor. Varianta a fost dezvăluită de surse judiciare citate de Cancan şi Adevărul.

Edi Pian, liderul clanului Duduianu, în vârstă de 39 de ani, a fost ucis, în noaptea de luni spre marți, după ce a fost înjunghiat într-un conflict între mai multe persoane, în sectorul 6 al Capitalei.