Anghel Iordănescu, confirmat cu noul virus, Covid 19

Selecţionerul Generaţii de Aur este pe lista consilierilor PSd la Primăria Capitalei. 

RomaniaTV.net
23 aug. 2020, 09:36
Anghel Iordănescu, confirmat cu noul virus, Covid 19

Anghel Iordănescu a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus şi are simptome specifice, însă starea de sănătate a fostului selecţioner este sub control, informează telekomsport.ro.

Anghel Iordănescu a fost depistat pozitiv după ce a început să se confrunte cu simptome specifice infecţiei cu virusul COVID-19. Fostul selecţioner a ales astfel să se testeze şi rezultatul a fost pozitiv.

Fostul mare jucător al Stelei a avut febră, dar starea lui de sănătate a fost bună, motiv pentru care n-a fost inernat. Acum, Anghel Iordănescu se află acasă şi urmează tratementul primit de la medic pentru lupta împotriva coronavirusului.

Anghel Iordănescu candidează pe lista PSD la CGMB din partea echipei coordonate de Gabriela Firea. El a fost la depunerea cadidaturii alături de Firea în urmă cu câteva zile, după cum se vede din fotografia de ilustrare a articolului. Pe listă mai apar nume precum: Monica Davidescu, Cornel Dinu, Mitică Dragomir, Sorin Ilieșiu, Elisabeta Lipă, Daniel Pancu.

Firea prezintă candidaţii PSD pentru CGMB. Anghel Iordănescu şi Mitică Dragomir, în echipă. „Administraţia este exact ca sportul” 

Alte 961 de cazuri noi de COVID-19 au fost anunţate duminică de Grupul de Comunicare Strategică, bilanţul îmbolnăvirilor fiind de 78.505. De asemenea, în ultimele 24 de ore s-au înregistrat 39 de decese, totalul fiind 3.272. 480 de pacienţi sunt la ATI. Unsprezece judeţe – Botoşani, Caraş-Severin, Călăraşi Covasna, Giurgiu, Harghita, Ialomiţa, Ilfov, Mehedinţi, Sălaj,Tulcea – au zub zece cazuri noi, iar judeţul Teleorman nu a raportat niciun caz.