Anisia Gafton, schimbare de look radicală! Cum arată câștigătoarea emisiunii ”Sunt celebru, scoate-mă de aici”, după ce și-a operat nasul. Internauții, furioși la culme. ”De nerecunoscut”

Anisia Gafton este una dintre cele mai cunoscute actrițe de comedie, în prezent. Câștigătoarea emisiunii de la PRO TV, ”Sunt celebru, scoate-mă de aici”, și-a operat nasul, iar acum este de nerecunoscut. Unii oameni au confundat-o atunci când au văzut imaginile postate chiar de actriță, pe pagina personală de Instagram.

05 mart. 2024, 10:23

Acum că au început filmările pentru un nou sezon ”Săriți de pe fix”, de la Pro TV, emisiune în cadrul căreia Anisia Gafton a reușit să iasă în evidență, actrița s-a gândit că trebuie să își schimbe înfățișarea puțin.

Citește și Anisia Gafton tună și fulgeră! Vedeta nu a încasat premiul de 128.000 de euro: ”Nu există suma respectivă”

Anisia Gafton a publicat câteva imagini de pe platou, iar noul ei look a atras atenția românilor care o apreciază, și nu numai.

Până la urmă, actrița a recunoscut că a suferit o intervenție, în urmă cu aproximativ o lună.

Anisia Gafton a luat decizia de a se opera, inițial, din cauza problemelor de sănătate. Câștigătoarea ”Sunt celebru, scoate-mă de aici” a fost nevoită să apeleze la o intervenție pentru deviație de sept, însă dacă tot a ajuns pe masa de operație, a recurs și la o procedură estetică.

„Recent, acum o lună și ceva am făcut o operație de deviație de sept, complicățică chiar, iar nasul oricum trebuia îndreptat. Și dacă tot am intrat în nas pentru deviație, am făcut ca românul: când schimb gresia, hai că schimb și faianța. Așa că am umblat și estetic.

Important este că sunt sănătoasă și pot respira ca lumea acum, nasul și fața o să se dezumfle ușor, ușor în următorul an, și foarte important e că atunci când beau ceva, în sfârșit îmi încape tot nasul în pahar. Oricum eu rămân aceeași Anisia, cu același farmec, energie, aceeași Anisia sărită de pe fix și doritoare să vă fac să râdeți! Vă pup și vă iubesc”, a spus Anisia Gafton, pe pagina ei de Instagram.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Gafton Anisia (@anisia.gafton)

Reacțiile internauților

Transformarea actriței este una fără cuvinte! Internauții au fost extrem de surprinși atunci când au văzut imaginile cu Anisia Gafton, după ce și-a operat nasul.

Unii dintre ei au spus că nu au recunoscut-o, în timp ce alții au crezut că este doar un filtru de înfrumusețare.

„Esti schimbată total, de nerecunoscut”, a scris cineva pe Instagramul Anisiei Gafton, în secțiunea de comentarii a postării făcute recent.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Gafton Anisia (@anisia.gafton)

„Sigur nu este filtru? Nu mai semeni deloc…”.„Bobiță, ce-ai făcut? Toată fizionomia ți s-a schimbat”,

a scris un alt utilizator în secțiunea de comentarii de pe pagina de Instagram a actriței.

Cum românul nu este niciodată mulțumit, la fel este și cazul unui bărbat care, în urmă cu aproximativ 5 luni, i-a scris un comentariu răutăcios actriței.

„De drăguță, ești drăguță, dar nasul ăla…”.

La câteva luni distanță, după ce Anisia a decis să le arate și fanilor săi noua schimbare, același utilizator a scris ”De ce e nevoie de atâtea schimbări? Femeile astea…”.

Citește și Pe ce ”sparge” banii Anisia Gafton lună de lună: ”În momentul în care îți place ce faci, nu te mai interesează…”

Deci, un alt exemplu în care zicala ”Gura omului nu o astupă nici pământul” se potrivește perfect!