Anisia Gafton tună și fulgeră! Vedeta nu a încasat premiul de 128.000 de euro: ”Nu există suma respectivă”

Anisia Gafton, câștigătoarea sezonului doi a concursului “Sunt celebru, scoate-mă de aici”, a rupt tăcerea și a dezvăluit nu a primit niciodată suma de 128.000 de euro, despre care s-a vehiculat în presă.

08 ian. 2023, 14:53
Anisia Gafton tună și fulgeră! Vedeta nu a încasat premiul de 128.000 de euro: ”Nu există suma respectivă”

Anisia Gafton tună și fulgeră! Frumoasa moldoveancă, care a câștigat luna trecută titlul de ”Regina junglei”, a mărturisit că premiul uriaș nu i-a intrat niciodată în conturi pentru că nu există.

Citește și Anisia Gafton, primele declarații după ce a câștigat „Sunt celebru, scoate-mă de aici”: „În momentele grele mă gândeam să nu o dezamăgesc”

Anisia Gafton tună și fulgeră!

Chiar dacă a fost un show extrem de greu, Anisia Gafton a făcut față cu brio tuturor provocărilor. Ea s-a luptat în finala “Sunt celebru, scoate-mă de aici”, cu Giani Kiriță și Sali Levent, ieșind învingătoare.

În momentul când a fost desemnată „Regina junglei”, actrița a izbucnit în plâns, a mulțumit colegilor, celor doi prezentatori, Cabral și Adela Popescu, dar nu în ultimul rând telespectatorilor.

Deși s-a vehiculat că Anisia a plecat acasă cu trofeul, dar și marele premiu 128.000 de euro, blondina a mărturisit că nu a primit niciodată acei bai pentru că premiul nu există, iar acest lucru s-a anunțat și în emisiune.

„Nu a existat acel premiu, s-a anunțat și în emisiune că nu a fost vreun premiu. S-a vehiculat despre acel premiu care nu există. Acea sumă de 128.000 de euro care a fost anunțată prin ziare nu este adevărată. Nu știu cine a zis suma aceea, dar este colosal de mare. Nu există suma respectivă.”, a declarat Anisia Gafton, pentru Click!

Cine este Anisia Gafton?

În vârstă de 34 de ani, Anisia Gafton a devenit cunoscută în 2016, după apariția de la Românii au talent, unde a obținut premiul de originalitate, în valoare de 10.000 de euro.

Actrița și comedianta a apărut în mai multe emisiuni de la Pro TV și Antena 1 de-a lungul timpului. După participarea la Românii au talent, vedeta a prezentat, pentru puțin timp, emisiunea Vorbește lumea.

La începutul anului 2017, actrița a semnat cu Antena 1, atunci când s-a alăturat emisiunii lui Dan Capatos, un show păcătos, unde a fost co-prezentator până în 2018.

Aceasta nu a fost singura colaborare a Anisiei Gafton cu Antena 1. Actrița a participat la Te cunosc de undeva în 2017, dar și anul acesta, la sezonul 17, unde a făcut echipă cu Ionuț Rusu. A mai avut și câteva apariții la iUmor, la Antena 1.

În 2020, a participat și la emisiunea Ferma, de pe Pro TV. Actrița are o comunitate uriașă de fani în mediul online. Pe Instagram, este urmărită de peste 100.000 de persoane, iar pe Tik Tok de peste 400.000.

Citește și Câștigător „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”. Lovitură de teatru: Anisia Gafton a plecat acasă cu MARELE PREMIU