Anisia Gafton, primele declarații după ce a câștigat „Sunt celebru, scoate-mă de aici”: „În momentele grele mă gândeam să nu o dezamăgesc”

Anisia Gafton, primele declarații după ce a câștigat "Sunt celebru, scoate-mă de aici". Show-ul care s-a desfășurat într-o junglă din Republica Dominicană a ajuns la final, iar cea care a plecat acasă cu trofeul și marele premiu este Anisia Gafton.

25 nov. 2022, 08:38
Anisia Gafton, primele declarații după ce a câștigat „Sunt celebru, scoate-mă de aici”: „În momentele grele mă gândeam să nu o dezamăgesc”
Anisia Gafton, primele declarații după ce a câștigat "Sunt celebru, scoate-mă de aici"

Anisia Gafton, primele declarații după ce a câștigat „Sunt celebru, scoate-mă de aici”. Aflată în competiție încă de la început, actrița a câștigat multe probe, dând dovadă că este foarte puternică, dar și un bun lider pentru echipa ei, de culoare mov.

Anisia Gafton, primele declarații după ce a câștigat „Sunt celebru, scoate-mă de aici”

Chiar dacă a fost un show extrem de greu, Anisia Gafton a făcut față cu brio tuturor provocărilor. Ea s-a luptat în finală cu Giani Kiriță și Sali Levent , ieșind învingătoare și de această dată. În momentul când a fost desemnată „Regina junglei”, actrița a izbucnit în plâns, a mulțumit colegilor, celor doi prezentatori, Cabral și Adela Popescu, dar nu în ultimul rând telespectatorilor.

Trăiască echipa mooooov! Este unul dintre cele mai fericite momente din viața mea. Nu îmi vine să cred că sunt aici. Rux, mulțumesc din inimă! În momentele grele mă gândeam să nu o dezamăgesc. Nu îmi vine să cred că am câștigat! Vă mulțumesc pentru toată susținerea, și celor de acasă. Este incredibil, nu vă dați seama cât mă bucur că am câștigat.”, sunt primele declarații ale Anisiei, după ce a fost desemnată câștigătoarea emisiunii.

Citește și: Bia Khalifa, eliminată de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici” după ce a încălcat regulamentul: „Nu-mi pare rău, trebuia s-o scuipe cineva pe asta”

Cine este Anisia Gafton?

În vârstă de 34 de ani, Anisia Gafton a devenit cunoscută în 2016, după apariția de la Românii au talent, unde a obținut premiul de originalitate, în valoare de 10.000 de euro.

Actrița și comedianta a apărut în mai multe emisiuni de la Pro TV și Antena 1 de-a lungul timpului. După participarea la Românii au talent, vedeta a prezentat, pentru puțin timp, emisiunea Vorbește lumea.

La începutul anului 2017, actrița a semnat cu Antena 1, atunci când s-a alăturat emisiunii lui Dan Capatos, un show păcătos, unde a fost co-prezentator până în 2018.

Aceasta nu a fost singura colaborare a Anisiei Gafton cu Antena 1. Actrița a participat la Te cunosc de undeva în 2017, dar și anul acesta, la sezonul 17, unde a făcut echipă cu Ionuț Rusu. A mai avut și câteva apariții la iUmor, la Antena 1.

În 2020, a participat și la emisiunea Ferma, de pe Pro TV. Actrița are o comunitate uriașă de fani în mediul online. Pe Instagram, este urmărită de peste 100.000 de persoane, iar pe Tik Tok de peste 400.000.