Anita Pallenberg, muză a formaţiei The Rolling Stones şi fostă iubită a lui Keith Richards, a murit la vârsta de 73 de ani

Anita Pallenberg, actriţă, model, designer vestimentar, muză a formaţiei The Rolling Stones şi fostă iubită a chitaristului Keith Richards, cu care a avut trei copii, a murit marţi la vârsta de 73 de ani, potrivit Variety.  

RomaniaTV.net
14 iun. 2017, 04:23

Anita Pallenberg a murit. Anita este fiica cântărețului italian Arnaldo Pallenberg și al unei secretare germane Paula Wiederhold. Ea a copilărit în Germania, s-a iscat un zvon că ea ar fi nepoata unui nazist care s-a refugiat în Austria. Ea este descoperită de timpuriu în Germania ca model. Fascinată de noile perspective a început să ducă o viață frivolă și puțin convențională.

În 1965 se mută la „Swinging London” unde trăiește împreună cu muzicianul Brian Jones, între anii 1967 – 1977 este prietena ghitaristului Keith Richards cu are 3 copii. În timpul turnării filmului „Performance” are în 1968 o legătură amoroasă cu cântărețul Mick Jagger.

Între anii 1960 – 1970 este dependentă de droguri. În 1979 a fost implicată într-un scandal, într-un hotel în New York, în patul ei a fost găsită moartă Scott Cantrell, o tânără de 17 ani, care avea o relație cu Keith Richard. La anchetă s-a stabilit cauza morții fetei, a fost suicid.