ANM a actualizat prognoza meteo pentru acest week-end. Va fi mai rău decât de aşteptam, vine îngheţul!

Prognoza meteo iniţială părea favorabilă cel puțin pentru jumătate din țară, dar ANM a revenit cu precizarea că vremea va fi rea tot weekend-ul. Temperaturile încep să scadă simțitor în toată țara. Vor fi zone în care va și ninge, iar în altele va ploua.

20 ian. 2024, 08:52
ANM a actualizat prognoza meteo pentru acest week-end. Va fi mai rău decât de aşteptam, vine îngheţul!
ANM a actualizat prognoza meteo pentru acest week-end. Va fi mai rău decât de aşteptam, vine îngheţul!

ANM a actualizat prognoza meteo pentru acest week-end. Vom avea parte de week-end rece, cu temperaturi sub așteptări, transmite meteoradar.ro. Presiunea atmosferică va crește în a doua parte a week-end-ului și la începutul săptămânii viitoare, iar vremea va deveni rece. Datorită zăpezii depuse anterior, nopțile și diminețile vor fi geroase în mai multe zone din țară. Temperaturile minime vor scădea până la -15°C și chiar mai puțin în zonele depresionare.

Citeşte şi: EXCLUSIV| Vremea o ia razna în următoarele ore! Elena Mateescu, anunț de ultim moment despre ninsorile care vor lovi România

După acest episod rece, săptămâna viitoare se așteaptă o nouă încăzlire a vremii, dar la cum arată hărțile meteorologilor acum, acesta nu va fi de lungă durată. Perioadele cu temperaturi scăzute și ger vor continua să apară, iar schimbările bruște vreme vor crea mari problema organismului uman și în continuare.

Prognioza specială pentru Bucureşti, intervalul 20.01.2024 ora 08:00 – 20.01.2024 ora 17:00

La ora 8:00, stratul de zăpadă era cuprins între 10 și 15 cm. Va continua să ningă slab, astfel că până la sfârșitul
intervalului grosimea stratului de zăpadă va fi de 15-17 cm. Vântul va sufla moderat, cu viteze de până la 35-40
km/h. Temperatura maximă va fi de 1-2 grade Celsius, transmite ANM.

Administraţia Naţională de Meteorologie a precizat că va actualiza prezentele informații, în funcţie de evoluţia şi intensitatea fenomenelor meteorologice.

Citeşte şi: Alertă meteo. Vine urgia în weekend, alertă de ultimă oră de la ANM. Va ninge viscolit, iar temperaturile maxime vor fi negative