Cod GALBEN de NINSORI şi VÂNT, la jumătatea lui martie. Vezi zonele vizate

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis cod galben de vânt pentru mai multe judeţe, în timp ce, în unele zone, vor apărea precipitaţii sub forma de ploaie, iar în zona montana înaltă va ninge viscolit.

RomaniaTV.net
15 mart. 2014, 11:16
Cod GALBEN de NINSORI şi VÂNT, la jumătatea lui martie. Vezi zonele vizate

Intre orele 18:00 si 20:00, judeţele Bihor şi Arad se vor semnala intensificari de vant care la rafala pot depasi 60km/h.

In intervalul 16:55 si 18:00, local in judetul Tulcea sunt aşteptate intensificări de vant cu viteze ce vor atinge și depăși 55 – 65 km/h, la rafală.

Intre orele 16:10 si 22:10, în judetele Suceava, Neamț, Bacău, Vrancea, Botoșani, Iași, Vaslui și Galați se vor semnala intensificări ale vântului cu viteze, la rafala, de până la 60..65 km/h, izolat peste 70 km/h, iar în zona montană înaltă a judetelor Suceava și Neamț peste 100 km/h; spre sfârșitul intervalului, în zona montană înaltă, vor fi precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare.

Între orele 16:00 şi 20:00, în judeţele Alba, Mureş şi Harghita, se vor semnala intensificări ale vântului ce vor atinge şi depăşi, la rafală 65 km/h.

Între orele 16:00 si 22:00, în judetele Satu Mare, Maramures, Salaj, Cluj si Bistrita Nasaud, se vor semnala intensificari ale vantului ce pot atinge si depasi, la rafala, viteze de 55-65 km/h, iar in zona montana inalta peste 100 km/h; incepand din nord vestul zonei se vor semnala precipitatii sub forma de ploaie, iar in zona montana inalta va ninge viscolit.

PROGNOZA METEO. Vremea se va răci în weekend, iar vântul va bate cu putere în toata ţară, potrivit avertizării emise de Administraţia Naţională de Meteorologie. Totuşi, scăderea temperaturilor va dura doar două zile, iar vremea de săptămâna viitoare va fi tot frumoasă şi caldă.

Citeşte şi: PROGNOZA METEO. Cum va fi vremea de PAŞTE şi 1 MAI