Anna Lesko, cea mai sexy bucătăreasă. Vedeta a încins spiritele pe reţelele de socializare cu o nouă fotografie: „Cei mai superbi sâni”

Anna Lesko nu a renunţat nici o clipă să pozeze în ipostaze fierbinţi, în perioada de pandemie, vedeta a demonstrat că merită din plin titlul de cea mai sexy bucătăreasă. Fanii au salivat la propriu la bunătăţile pe care artista le-a gătit, dar şi la formele ei perfecte şi ispititoare.

RomaniaTV.net
01 iun. 2020, 13:54
Anna Lesko, cea mai sexy bucătăreasă. Vedeta a încins spiritele pe reţelele de socializare cu o nouă fotografie: „Cei mai superbi sâni”

Înarmată cu un castron plin de cireșe, Anna le-a transmis fanilor că a făcut deja un compot de toată frumusețea.

Citeşte şi: Anna Lesko s-a pozat iar DEZBRĂCATĂ. Fanii au făcut-o praf: „Parcă erai cântăreaţă!” FOTO

Și așa cum ne-a obișnuit, artista a și urcat poza pe Instagram, unde apare cu un decolteu generos. Deși părerile sunt împărțite, unora făcându-le plăcere să o urmărească pe artistă în timp ce alții o critică pentru modul în care se afișează, de-a lungul timpului aceasta a învățat că nu poate mulțumi pe toată lumea așa că își trăiește viața exact cum consideră.

 
 
 
View this post on Instagram

Nu am stat mult pe ganduri, am si facut un compot, cu tot cu samburi.

A post shared by Anna Lesko Official (@anna_lesko) onMay 31, 2020 at 4:52am PDT

 

Nu am stat mult pe gânduri, am și făcut un compot, cu tot cu sâmburi” a scris Anna Lesko, în dreptul postării, iar fanii au „sărit” cu like-uri, dar şi comentarii: „Ai cei mai superbi sani, ai cele mai senzuale buze si cel mai superb corp/ Facem schimb de compot?/ Anna esti enervant de mișto/ Ești cea mai frumoasă!! Să moară frustratele, de ciudă!!!/ Doamne cum eşti!”.

Anna Lesko, singură după ce s-a despărțit de tatăl copilului ei

Anna Lesko și DJ Vinnie, așa cum este cunoscut Adrian Neniță, și-au spus definitiv „Adio!” după aproximativ opt ani de relație. Cei doi s-ar fi înțeles în privința copilului şi au decis să colaboreze și să facă tot ce le stă în putință pentru buna creștere a lui Adam.

Anna Lesko, din nou în sânii goi pe Internet. „De ce nu te faci stripteuză?” FOTO

Imi iubesc copilul mai presus de orice. Ma transform intr-o leoaica, sfasii tot ce imi sta in cale cand vine vorba despre Adam. Am mare grija să îi insuflu importanţa familiei, rolul meu şi al tatalui său în viaţa lui, chiar dacă nu mai suntem parteneri de viaţă. Adam este şi va fi puntea între noi, unde ne vom intersecta în interesul fiului nostru (…)

Am ales să mă despart de tatăl copilului meu având motive temeinice. Da, sunt o mamă singură şi nu este usor, îmi câştig existenţa pe propriile mele speze. Este o meserie frumoasă care îţi aduce multă satisfacţie emoţională, dar e şi foarte solicitantă. Sunt o norocoasă şi o luptătoare„, a scris Anna Lesko.