Anna Lesko, ÎMPUŞCATĂ cu bile în timpul unui concert VIDEO

Anna Lesko a trecut prin momente dificile în timpul unui concert susţinut în cadrul "Festivalului Florilor de Tei" din Cornu, unde un fan a împuşcat-o pe artistă cu un pistol cu bile de cauciuc.

RomaniaTV.net
01 aug. 2016, 10:20

Anna Lesko a susţinut recent un concert de 30 de minute în cadrul „Festivalului Florilor de Tei” din Comuna Cornu, judeţul Prahova.

Artista a oferit un show de zile mari cu o compilaţie de piese în română şi în rusă. Pe parcursul concertului, aceasta a schimbat mai multe ţinute şi chiar a interacţionat cu publicul, chemând cinci tineri pe scenă pentru a dansa alături de ea. În tot acest timp o persoană din public care se afla în primele rânduri a scos un pistol cu bile şi a tras în cântăreaţă, scriu cei de la WoWBiz.ro.

Profesionistă, Anna Lesko nu a lăsat acest incident să îi strice momentul şi şi-a continuat show-ul, chiar dacă era rănită. După ce a coborat de pe scenă, cântăreaţa a revenit pentru a primi o diplomă de excelenţă şi un buchet de flori oferit de Primăria Cornu.

Imediat după Anna Lesko pe scenă a urcat şi Delia, care a ţinut să le atragă atenţia fanilor înainte de a-şi începe recitalul: „Dacă trageţi în mine sau în trupa mea, opresc acest concert şi ne dăm de pe scenă. Nu glumesc! Fără incidente, vă rog”.

Citeşte şi  Anna Lesko, IREZISTIBILĂ în COSTUM DE BAIE. Ce i-a scris un fan cântăreţei FOTO