Anna Lesko mai vrea un copil. Fiul ei îşi doreşte o surioară. „Eu nu m-aş opri la unul”

Anna Lesko își dorește ca familia ei să se mărească, iar ea nu vrea să se oprească la un singur copil. Artista a mărturisit că băiețelul ei, Adam, își dorește o surioară, iar răspunsul ei a fost total neașteptat. Anna Lesko provine dintr-o familie destul de numeroasă.

14 feb. 2019, 13:47
Anna Lesko mai vrea un copil. Fiul ei îşi doreşte o surioară. „Eu nu m-aş opri la unul”

Cântăreața are deja un băiețel în vârstă de aproape 5 ani, iar acesta își dorește acum o surioară, scrie viva.ro. Anna Lesko nu i-a spus nu fiului ei și a mărturisit că și-ar dori ca famivlia ei să se mărească și că nu-și dorește să se oprească la un singur copil. Vedeta nu are bonă și se descurcă singură când vine vorba de Adam, iar din când în când mai este ajutată de către soacră.

Citeşte şi Anna Lesko, imagini incendiare pe plaja din Dubai. A renunţat la haine şi i-a înnebunit pe bărbaţi FOTO

„Adam îmi cere o surioară. I-am spus: Oricând, mami, cu plăcere. Sigur că ne mai dorim. Eu nu m-aș opri la unul, mai ales că Adam chiar își dorește’, a declarat, pentru Libertatea, Anna Lesko.

De prima sarcină a Annei Lesko s-a aflat abia în luna a șaptea, asta pentru că ea a vrut să țină totul secret. În urmă cu aproximativ 5 ani, vedeta a reușit ca timp de 7 luni să nu dea nimic de bănuit. Anna Lesko și-a ascuns sarcina cu ajutorul hainelor largi, iar acum rămâne de văzut dacă artista va face la fel și cu cea de-a doua sarcină, dacă ar fi să fie mămică din nou.