Anna Lesko, momente traumatizante la despărţirea de Irinel Columbeanu. A fost umilită: „Ieși din casa fiului meu, rusoaico!”

Anna Lesko şi Irinel Columbeanu au avut o relaţie care a durat opt ani. Deși toată lumea se aştepta la o nuntă, relația celor doi s-a încheiat într-un mod extrem de crud. Părinții afaceristului nu au acceptat-o niciodadată pe artistă!

15 dec. 2021, 13:14
Anna Lesko, momente traumatizante la despărţirea de Irinel Columbeanu. A fost umilită: „Ieși din casa fiului meu, rusoaico!”
Irinel Columbeanu şi Anna Lesko

Anna Lesko, momente traumatizante la despărţirea de Irinel Columbeanu. Părinții milionarului de la Izvorani au fost cei care au pus punct relaţiei pe care Irinel Columbeanu o avea cu Anna Lesko. Aceștia au alungat-o din vila omului de afaceri, iar în acel moment relaţia lor a luat sfârșit!

Anna Lesko, momente traumatizante la despărţirea de Irinel Columbeanu

Irinel Columbeanu și Anna Lesko au trăit o frumoasă poveste de dragoste. Chiar dacă relația a început când artista avea doar 17 ani, aceasta susține că afaceristul a ajutat-o enorm în procesul de maturizare. Din păcate pentru cei doi, părinții afaceristului nu au fost niciodată de acord cu alegerea fiului lor, motiv pentru care au făcut tot posibilul să îi despartă! „Anna a fost alungată de părinții mei din vila de la Izvorani. Nu au agreat-o de la bun început. Tatăl meu, la un moment, i-a spus „Ieși din casa fiului meu, rusoaico!”. Așa s-a terminat relația noastră”, a spus Irinel Columbeanu pentru Impact.

Irinel Columbeanu a scris cartea vieții sale. Fostul milionar de la Izvorani vine cu secrete incendiare despre relațiile pe care le-a avut!

„Lângă Irinel am fost foarte fericită. L-am iubit, iar asta a făcut să dureze relaţia noastră mai bine de opt ani. Plus că am fost alături de el în nişte momente foarte grele. Relaţia cu el m-a făcut să completez multe lucruri la personalitatea mea, eu fiind în plin proces de maturizare”, spunea acum ceva vreme Anna Lesko.

Irinel Columbeanu, prima reacţie după ce Nuțu Cămătaru a dezvăluit că a avut o relație cu Monica Gabor