Irinel Columbeanu a scris cartea vieții sale. Fostul milionar de la Izvorani vine cu secrete incendiare despre relațiile pe care le-a avut!

Irinel Columbeanu și-a anunțat lansarea unei cărți autobiografice în care pune pe tapet detalii interesante din viața sa personală.

08 dec. 2021, 16:43
Irinel Columbeanu a scris cartea vieții sale. Fostul milionar de la Izvorani vine cu secrete incendiare despre relațiile pe care le-a avut!

Irinel Columbeanu a scris cartea vieții sale. Cu toții își aduc aminte de relațiile pe care fostul milionar de la Izvorani le-a avut cu Anna Lesko, Romanița Iovan, dar și Monica Columbeanu. Aceștia le promite cititorilor că vor afla multe secrete din cartea sa.

Irinel Columbeanu a scris cartea vieții sale. Fostul milionar de la Izvorani vine cu secrete incendiare despre relațiile pe care le-a avut!

Chiar dacă viața lui Columbeanu a luat o întorsătură în ultima vreme, iar bogăția nu a mai fost prezentă ca înainte, iar acesta a ajuns să trăiască cu chirie și să conducă o mașină la mâna a doua, fostul soț al Monicăi Gabor e hotărât să dea un nou restart odată cu lansarea volumului.

Mai mult decât atât, Irinel Columbeanu vrea să invite la acest eveniment de lansare și pe fostele partenere de viață ale sale.

„Am întrebat multă lume dacă pot vorbi de ei sau de ele și am încercat să păstrez o atitudine decentă față de aceste persoanje. De altfel, câteva dintre ele vor fi prezente și la lansare. Eu așa am gândit lansarea, să invit și câteva dintre personajele cărții’, a spus Irinel Columbeanu, la Xtra Night Show.

Irinel Columbeanu a avut mai multe relații tumultoase care au fost subiecte de discuții ani de-a rândul. A fost împreună cu celabra creatoare de modă Romanița Iovan, pe vreme când erau amândoi la început de drum. Cei doi încă păstrează o relație de prietenie, în ciuda faptului că s-au despărțit acum 20 de ani.

„Relația noastră a fost foarte frumoasă și s-a transformat într-o relație foarte frumoasă de prietenie care durează și acum, în zilele noastre.

Am fost alături de el oricând și oricum. Și el la fel, indiferent prin ce am trecut fiecare. Pot spune că, de multe ori, relația de prietenie este mult mai frumoasă decât o relație de iubire”, a declarat Romanița Iovan în emisiunea „La Măruță”.

O altă vedetă cu care s-a iubit fostul milionar de la Izvorani e Anna Lesko. Cei doi au avut o relație care a durat câțiva ani, în perioada în care artista tocmai se lansa în muzică.

Cea mai cunoscută relație a fost cea cu Monica Columbeanu, femeia care i-a devenit soție și l-a făcut tată pe Columbeanu. Cei doi au divorțat, în urmă cu câțiva ani, însă au păstrat o relație de prietenie, pentru fiica lor.

Citește și: Irinel Columbeanu, dezvăluiri despre Nicu Ceauşescu: „Îşi puse picioarele pe birou şi începu să-şi sugă degetul mare, gest tipic lui”