Anna Lesko, primele declaraţii despre AL DOILEA copil. „Este un moment foarte frumos”

Anna Lesko a luat pe toată lumea prin surprindere când a anunţat că este însărcinată. A durat 7 luni până să dezvăluie secretul şi asta probabil doar pentru că burtica nu mai putea fi ascunsă. Acum fiul ei, Adam, a crescut, iar artista se gândeşte deja la al doilea copil.

RomaniaTV.net
29 iul. 2017, 11:36

Anna Lesko a vorbit pentru prima oară despre posibilitatea de a mai face un copil, la Antena Stars. Mai mult, a dezvăluit că ea și iubitul ei sunt pregătiți să facă acest pas cât mai curând, dar totuşi are răbdarea necesară

Anna Lesko are o relaţie foarte frumoasă cu Adam, probabil şi pentru că a refuzat să apeleze la ajutorul unei bone și s-a ocupat personal de creșterea băiatului. „Am avut o vacanță pentru Adam, fiul nostru. Am plecat în familie, a fost superb, iar Adam s-a distrat de minune. Sunt foarte haotică. Mă apuc de sală o lună sau două și apoi mă las iar. Acum este un moment foarte frumos, când Adam înțelege absolut tot. Vorbește două limbi în momentul de față, rusă cu mine și română cu restul lumii. Ne mai dorim un copil, sigur că da. Este foarte frumos și am răbdare”, a povestit Anna Lesko.