Pescobar vrea să „revergoreze” litoralul românesc. Mitică Dragomir, partenerul său de afaceri, nu e la fel de optimist: „Am venit să văd și eu ce au făcut ăștia, că și-au bătut joc”

Celebrul Pescobar vrea ca românii să revină în număr cât mai mare pe plajele din țară, însă, partenerul său de afaceri, Mitică Dragomir, nu este deloc optimist în această privință.

29 iul. 2023, 15:14
Pescobar vrea să „revergoreze” litoralul românesc. Mitică Dragomir, partenerul său de afaceri, nu e la fel de optimist: „Am venit să văd și eu ce au făcut ăștia, că și-au bătut joc”
Cum vrea Pescobar să salveze litoralul românesc

Pescobar, unul dintre cei mai controversați afaceriști din București, a încercat să-l convingă pe partenerul său de afaceri, Mitică Dragomir, să readucă la viață litoralul românesc. Cu toate astea, nea Mitică n-a părut prea convins de ceea îi spune mai tânărul său coleg.

„Nea Mitică, trebuie să facem un front comun și un îndemn să vină lumea la mare la noi la români, nu? Cum vi se pare litoralul românesc acum?” , l-a întrebat Pescobar pe acesta, într-un videoclip postat pe contul său de Tik Tok.

Citește și: VIDEO + FOTO: Pescobar, noul Andrei Versace, își etalează penthouse-ul cumpărat în blocul lui Mitică Dragomir. Sfidare la adresa „dușmanilor”

Ei bine, nea Mitică nu a fost deloc de acord, ba chiar s-a arătat extrem de dezamăgit de condițiile din cea mai râvnită stațiune de la noi, și anume Mamaia.

„Și-au bătut joc de litoralul românesc. Aici la Mamaia… vai de mama noastră! Sunt de o oră (n.r. aici), merg și văd ce a fost și ce este”, i-a răspuns Mitică Dragomir.

Pescobar nu s-a dat bătut și a încercat să îi aducă câteva argumente colegului său de afaceri, dar acesta nu s-a lăsat înduplecat nici în ruptul capului.

„Da, lasă, că eu, generația nouă, am venit cu cașcaval să ‘revergorăm’. Eu așa cred. Aseară am fost la club și treaba era bună. Vine lumea” , i-a mai spus controversatul afacerist.

Răspunsul lui nea Mitică a fost unul categoric: „Eu nu sunt de acord. Am venit să văd și eu ce au făcut ăștia, că și-au bătut joc de litoralul românesc”. „Lasă, nea Mitică, îl facem, îl ‘revergorăm’”, a spus Pescobar, la rândul său.

@tavernaracilortimisoara #neamitică #pescobar #mozzafiatomamaia #mozzafiato #atâtsaputut #streszero ♬ original sound – tavernaracilortimisoara

Citește și: #StresZero pentru Pescobar. Milionarul a aterizat direct în Mykonos, după ce a rămas fără permis: „Până îmi vine sentința beau o bere și mă doare undeva”

În comentarii, oamenii au lăsat zeci de comentarii, unele mai serioase, altele într-o notă destul de ironică.

„Vă lăsăm pe voi să vă bucurați de liniște”, „Mare adevăr, nea Mitică”, „Candidează ca primar la Constanța, Paul”, „Nu-i problemă, până la anu’ face nea Mitică 3-4 resorturi”, „Păi noi suntem milionari ca voi?”, „Păi tu de ce pleci în Grecia?”, „La ce prețuri au patronii la Mamaia, mai bine mergem în Tenerife”, sunt doar câteva dintre comentarii.