#StresZero pentru Pescobar. Milionarul a aterizat direct în Mykonos, după ce a rămas fără permis: „Până îmi vine sentința beau o bere și mă doare undeva”

După ce a rămas fără permis, Pescobar continuă să facă show pe internet. Milionarul a fost prins în timp ce circula cu 145 km/h prin oraș, într-un Ferarri.

10 iul. 2023, 19:49
#StresZero pentru Pescobar. Milionarul a aterizat direct în Mykonos, după ce a rămas fără permis: „Până îmi vine sentința beau o bere și mă doare undeva”
Pescobar a rămas fără permis, dar nu pare să fie foarte deranjat de situație

Pescobar, unul dintre cei mai controversați milionari din București, a rămas fără permisul de conducere. Acesta nu și-a acceptat sancțiunea și a făcut contestație.

„Pescobar – subiect de știri în România. Dom’le, că am depășit viteza, că nu știu ce. Da, într-adevăr am depășit viteza, am contestat, că legea îți permite să faci contestație și până îmi vine ‘sentința’, adică probabil că voi pierde dreptul de a conduce, beau o bere și mă doare undeva. Ai înțeles? Că atâta s-a putut! Deocamdată sunt în Mykonos și-s pe stres zero. Vă las pe voi să comentați, să vă agitați, faceți ce vreți voi. Eu vă pup și vă transmit sănătate. Și am două procese pe rol, apropo, nu unul. Probabil că voi sta undeva la șapte luni de zile. Stau șapte luni și asta-i viața. V-am pupat!”, a spus Pescobar, pe contul său de Tik Tok.

Citește și: Pescobar, patronul milionar din București, face scandal. A fost prins circulând cu 145 km/h cu Ferrari-ul, prin oraș

@tavernaracilortimisoara #streszero ❤️ #pescobar #mykonos ♬ original sound – tavernaracilortimisoara

Paul Nicolau, cunoscut drept Pescobar, s-a ales cu suspendarea permisului de conducere pentru 120 de zile, plus amendă, după ce a fost oprit de Agenții de la Rutieră. Aceștia au constatat că milionarul, aflat într-un Ferrari, s-a deplasat cu o viteză de 145 km/h, prin Capitală.

Acesta nu a acceptat verdictul Poliției, așa că a început procedura în judecată. Controversatul afacerist a pierdut în primă instanță, la Judecătoria Sectorului 1 București, dar nu s-a putut împăcat cu decizia. În continuare, s-a simțit neîndreptățit și a plătit bani la avocat.

Citește și: Cât câștigă un bucătar din Sri Lanka angajat la Taverna Racilor. De ce patronii preferă angajaţi străini: „Românii sunt foarte buni, dar foarte dificili. Nu mai am nici nervi, nici timp de fiţe şi figuri”

Celebrul milionar a formulat plângere împotriva procesului-verbal de constatare a contravenţiei emis de Brigada Rutieră. Pescobar a solicitat prin intermediul reprezentantului legal anularea procesului-verbal, înlăturarea sancțiunii principale a amenzii în cuantum de 1.305 lei și înlăturarea sancțiunii complementare privind suspendarea exercitării dreptului de a conduce pentru o perioadă de 120 de zile.

„În data de 19.11.2022 ora 12:29, în timp de conducea autovehiculul cu nr. B-650-GST, a fost oprit de un echipaj de poliție în localitatea București, b-dul. Aviatorilor nr. 1 și a fost sancționat pentru depășirea cu mai mult de 70 km/h a vitezei maxime admise pe sectorul de drum respectiv, în procesul verbal stabilindu-se că ar fi circulat cu viteza de 145 km/h pe un drum cu limita de viteză de 60 km/h”, se arată în dosar.