Antena 1 a găsit înlocuitori pentru emisiunea Mirelei Vaida. Ce se va difuza în loc de Acces Direct

Antena 1 a găsit înlocuitori pentru emisiunea Mirelei Vaida. Trustul Intact trece printr-o schimbare majoră, iar lucrurile nu sunt chiar roz, însă decizia de a muta Acces Direct pe Antena Stars rămâne în picioare. Mai mult, şefii au găsit şi înlocuitori.

25 nov. 2021, 08:54
Antena 1 a găsit înlocuitori pentru emisiunea Mirelei Vaida. Ce se va difuza în loc de Acces Direct
Antena 1 a găsit înlocuitori pentru emisiunea Mirelei Vaida

Antena 1 a găsit înlocuitori pentru emisiunea Mirelei Vaida. Toată lumea aşteaptă cu nerăbdare să vadă care va fi decizia Mirelei Vaida, dacă va dori să continue la Antena Stars. Chiar dacă salariul ei nu se va modifica, va trebui să lucreze mai mult, iar asta nu prea îi convine.

Antena 1 a găsit înlocuitori pentru emisiunea Mirelei Vaida

Cert este că, deja, conducerea trustului Intact ar avea un plan foarte bine pus la punct. În locul emisiunii moderate de artistă vor fi două ore de Observator. Laura Nureldin si Marius Pancu vor fi prezentatorii jurnalului difuzat în locul emisiunii moderate de Mirela Vaida, scrie Cancan.ro.

Marius Pancu este considerat unul dintre cei mai sexy prezentatori TV și a intrat recent în familia Antenei, după o perioadă petrecută la Digi24.

În ceea ce o privește pe Laura Nureldin, ea este prezentator cu state vechi al Observatorului de pe Antena 1, iar în trecut a fost prezentator la Antena 3, de unde a plecat în 2018.

Citeşte şi: Mirela Vaida, cerută în căsătorie a doua oară. Cum a reacţionat prezentatoarea

Am scris de când mă știu. Pe pereți, pe hârtie, în desfășurătorul de jurnal, pe blog. Acum, la «bătrânețe», m-am apucat de scris povești.

Nici studiile, nici funcția nu mă recomandau pentru asta – sunt absolventă de Psihologie și lucrez ca prezentator de știri din 2002. Am început cu Jurnalul în engleză de la Realitatea TV, am continuat cu diverse emisiuni și jurnale la N24, The Money Channel, TVR și Antena 3″, scrie Laura Nureldin pe blog-ul ei.

Potrivit paginademedia.ro, emisiunea ”Acces Direct” a fost sancţionată cu suma de 150.000 de lei pentru ediţiile din 22 decembrie 2020, 8 ianuarie 2021 şi 17 mai 2021.

Noi nu putem vorbi despre o relaţie de cauzalitate între ceea ce se s-a întâmplat în emisiuni, putem vorbi de complicitate şi instigare la crimă. E ca şi cum noi asistăm la spânzurătoare. Ce se întâmplă în emisiune este valorificarea unor stereotipuri care duc la moarte.

Tot formatul emisiunii este să exploateze tot ce este din senzaţional. Ameninţarea cu moartea e faptă penală, se petrece în studio. Modelul acestei emisiuni poate fi urmat de mai mulţi oameni din ţară”, a declarat Mircea Toma pentru paginademedia.ro.