Antena 1 renunță la America Express. Mona Segall nu vrea să mai expună concurenții și echipa la pericole: „Au fost momente în care situațiile ar fi putut fi terifiante”

Antena 1 renunță la America Express. A început numărătoarea inversă până când noul sezon va fi difuzat, iar telespectatorii îl așteaptă cu sufletul la gură. Emisiunea a fost filmată în țări din America Latină precum Columbia, Ecuador și Argentina. La întoarcerea în țară, Mona Segall și-a anunțat echipa că America Express nu va mai exista.

17 sept. 2023, 12:25
Antena 1 renunță la America Express. Mona Segall nu vrea să mai expună concurenții și echipa la pericole: „Au fost momente în care situațiile ar fi putut fi terifiante”
Antena 1 renunță la America Express

Antena 1 renunță la America Express. Reality show-ul se bucură de rating din ce în ce mai mare de la sezon la sezon, iar în spatele succesului răsunător al acestui proiect se află un singur nume: Mona Segall, producătoarea mai multor show-uri de succes.

Citește și: Câștigător America Express. Cine s-ar fi întors acasă cu premiul cel mare. „Vă dați seama ce față ar fi făcut Gina Pistol, dacă ar fi rămas prezentatoare”

Antena 1 renunță la America Express

La sfârșitul lunii mai, concurenții au plecat spre Columbia, însă filmările au avut loc și în Ecuador sau Argentina. Din nefericire, întreaga echipă a avut și de această dată probleme grave de securitate. Mai exact, vedetele au fost urmărite de traficanții de carne vie, în timp ce alții au fost jefuiți.

Mona Segall și-a anunțat echipa că nu mai este dispusă să expună pe toată lumea unui risc major, iar ediția următoare se va filma în Asia.

Securitatea în acest sezon a fost la cel mai înalt nivel. Cu toate acestea, nu au putut fi prevenite jafurile. Au fost multe momente în care situațiile ar fi putut fi terifiante dacă nu ar fi existat atâta pază și protecție. A fost dificil, motiv pentru care Mona a decis că nu vrea să mai filmeze în aceste țări și nici în America.

A spus că nu vrea să mai expună nici concurenții și nici echipa la un asemenea stres. De aceea renunță la forma aceasta a proiectului. De anul viitor, se va reveni la formatul Asia Express”, au dezvăluit surse din Antena 1, pentru Cancan.ro.