Antena continuă decapitările! Demitere bombă la Antena Stars

Trustul Intact continuă să dea afară oameni talentați, nemulțumit fiind de audiențele avute. Ultima victimă este Ștefan Lungu, unul dintre prezentatorul matinalului de la Antena Stars.

17 apr. 2024, 11:23
Antena continuă decapitările! Demitere bombă la Antena Stars
Antena continuă decapitările! Demitere bombă la Antena Stars

Încă de la începutul anului, șefii trustului Intact au început curățenia, iar cei care n-au performat după așteptări au fost imediat dați afară. Acum a fost rândul lui Ștefan Lungu, prezentatorul matinalului, să fie concediat.

Citește și: Cristina, soția lui Florin Dumitrescu, dată în judecată de Antena 1! Războiul ia amploare, trustul a deschis un nou proces împotriva foștilor jurați de la Chefi la cuțite

Antena continuă decapitările! Prezentatorul Ștefan Lungu, dat afară

Anul nou a venit cu schimbări, retrogradări și demisii pe bandă rulantă la Intact Media Group. Nimeni nu poate răsufla ușurat, mai ales că ultima victimă a conducerii a fost Ștefan Lungu. Prezentatorului de la Star Matinal i-a fost reziliat contractul, deși nimeni nu se aștepta la o astfel de mutare.

După Cătălin Cazacu, și Ștefan Lungu a fost trimis acasă. Se pare că șefii Intact nu ar fi fost mulțumiți de audiențele din ultima perioadă, așa că au decis să îl elibereze de contrat pe prezentator. Ștefan Lungu aducea, zilnic, alături de Ramona Ilie și Ștefania Duca, cele mai importante știri ale momentului.

Antena continuă decapitările! Prezentatorul Ștefan Lungu, dat afară de la matinalul Antena Stars

Ștefan Lungu s-a alăturat echipei matinalului de la Antena Stars la începutul toamnei, atunci când s-a dat startul unui nou sezon. Fostul soț al Ancăi Lungu făcea echipă cu Ramona Ilie și cu Ștefania Duca, iubita lui Andrei Ștefănescu, la pupitrul știrilor matinale. Alături de ei, din arsenalul matinalului făceau parte Dima Trofim și Alexia Țalavutis.

Ștefan Lungu are o vastă experiență în televiziune, făcându-și debutul la TVR2, unde a fost realizatorul emisiunii Tonomatul DP2, după ce Cătălin Măruță nu a mai prezentat emisiunea. Apoi a continuat la Kanal D unde a fost realizator și prezentator, iar din 2021 s-a alăturat trustului Intact, unde a avut propria emisiune la Antena 3.

Citește și: Cum a reacționat Cătălin Cazacu, după ce s-a zvonit că a fost concediat de la Antena Stars: ”Pe ei trebuie să îi întrebați, nu pe mine”