Antonescu, atac DUR la Ponta: Nu eu m-am dus să îmi dea Barroso lista de comenzi, ca la chelneri VIDEO

Crin Antonescu îl atacă dur pe Victor Ponta și sugerează că el ar fi mai degrabă apropiat de Traian Băsescu și nu așa cum se sugerează, că ar exista o înțelegere între PNL și Palatul Cotroceni.

RomaniaTV.net
10 feb. 2014, 20:21
Antonescu, atac DUR la Ponta: Nu eu m-am dus să îmi dea Barroso lista de comenzi, ca la chelneri VIDEO

„Eu nu mă înţeleg cu ei nu pentru că şi-au făcut USD. Ei şi-au făcut USD pentru că nu ne înţelegem noi. (…) Dacă până la toamnă dvs. veţi convinge foarte mulţi oameni că Antonescu ieşit preşedinte îl pune pe Băsescu probabil că oamenii aceia nu mă vor vota preşedinte. Din punctul meu de vedere este inacceptabil pentru că nu am în spate, după atâţia ani de politică, aceasta reputaţie. Nu eu, a doua zi după o victorie covârşitoare m-am dus să închei un pact cu Băsescu, nu eu, a doua zi după ce 7,5 milioane de români au votat într-un fel, m-am dus să imi dea Barroso lista de comenzi, ca la chelneri, nu eu am făcut aceste lucruri. Deci nu împotriva mea se poate îndrepta suspiciunea că mi-aş bate joc de milioane de voturi”, a declarat Crin Antonescu, la România TV.

Liderul PNL spune că el nu are nevoie de un certificat de anti-băsist și el este cel care, în fiecare zi, timp de zece ani, l-a atacat pe Traian Băsescu, indiferent de contextul politic sau de riscurile asumate.

„Domnul Sorin Roşca Stănescu a fost exclus din PNL pentru că a produs nişte documente care au fost false. PNL a luat nişte decizii la care dreptul, pe care nimeni nu are dreptul să le cenzureze. Iar eu m-am săturat să tot mi se ceară certificat de anti-băsism peste tot. Eu susţin nişte lucruri, mă opun altora, iar dacă domnul Băsescu e pe linia celor pe care nu le susţin, atunci sunt contra lui”, a mai declarat Crin Antonescu.