Antonescu: Dacă NU câştig prezidenţialele în 2014, mă RETRAG din conducerea PNL

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, sâmbătă, după ce a fost reales în funcţie la Congresul PNL, că dacă nu va câştiga alegerile prezidenţiale din 2014 se va retrage din conducerea partidului.

RomaniaTV.net
23 feb. 2013, 18:41
Antonescu: Dacă NU câştig prezidenţialele în 2014, mă RETRAG din conducerea PNL

Întrebat la ce s-a referit atunci când a afirmat că acesta este ultimul Congres al PNL la care participă în calitate de preşedinte, Antonescu a precizat: „Nu am limitare la numărul de mandate, dar am avut în vedere faptul că în intervalul de până la următorul Congres, cel din 2016, vor fi alegeri prezidenţiale în 2014, pe care, dacă le voi câştiga, voi deveni preşedintele României, deci nu voi mai putea fi membru al PNL şi cu atât mai puţin preşedinte„.

„Dacă nu le voi câştiga, oricum mă voi retrage din conducerea PNL şi atunci deci acesta este ultimul Congres al PNL la care am participat în calitate de preşedinte”, a adăugat Antonescu.

Citeşte şi CURSA PENTRU COTROCENI. Ce spune Tăriceanu despre o eventuală candidatură la prezidenţiale

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, sâmbătă, după realegerea sa în funcţie la Congresul partidului, că are emoţii cauzate nu atât de recunoştinţa în faţa încrederii acordate, cât de gândul că este ultima oară când participă, cel puţin ca preşedinte al PNL, la un Congres al partidului.

Citeşte şi Antonescu: Alegerea unui preşedinte liberal la Cotroceni nu va fi un câştig pentru PNL

Crin Antonescu a fost reales, sâmbătă, în funcţia de preşedinte al PNL, delegaţii la Congresul partidului exprimând în favoarea moţiunii şi echipei propuse de acesta 1343 de voturi „pentru” şi 44 „împotrivă”, 50 de voturi fiind nule. El a fost singurul candidat la preşedinţia partidului.

Citeşte şi Iohannis, la Congresul PNL: Trebuie să câştigăm Preşedinţia României cu candidatul Antonescu