Antonescu îl avertizează pe Chiliman: Voi scrie şi eu două-trei volume despre „despărţire”

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, joi, că în chestiunea despărţirii de primarul Sectorului 1, Andrei Chiliman, dar şi de Vlad Moisescu, va scrie "garantat două-trei volume", precum au scris Constantin Noica şi Alexandru Paleologu.

RomaniaTV.net
16 mai 2013, 17:06
Antonescu îl avertizează pe Chiliman: Voi scrie şi eu două-trei volume despre „despărţire”

Antonescu a fost întrebat dacă în cazul lui Andrei Chiliman şi al lui Vlad Moisescu, cu ocazia Delegaţiei Permanente a PNL, se va lua o decizie în privinţa despărţirii acestora de partid.

„O să avem timp să discutăm despre chestiunile astea, facem o dată o chestiune aşa literară, vorbim despre cum Noica a scris «Despărţirea de Goethe», după aceea în parafrază domnul Paleologu, bătrânul, seniorul, a scris «Despărţirea de Noica», o să scriu şi eu, vă promit, două-trei volume garantat”, a răspuns Antonescu.

El a precizat că la nivelul BPN a fost luată decizia de a convoca Delegaţia Permanentă a PNL pentru data de 27 mai.

„Cu acea ocazie, desigur şi un Birou Politic o va preceda, vom avea discuţii pe alte domenii, cu siguranţă pe Sănătate, probabil şi pe Transporturi (…) O să avem subiecte şi lunea viitoare mai importante decât ăsta”, a declarat Antonescu.

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, miercuri, că situaţia primarului Sectorului 1, Andrei Chiliman, ar putea fi discutată în şedinţa BPN al PNL de joi, la secţiunea „chestiuni organizatorice”, însă eventuala decizie de excludere o va lua Delegaţia Permanentă.