Antonescu: PNL îl propune la SRTV pe Rareş Bogdan. PSD sprijină această propunere

Liberalii, în urma unor discuţii informale în USL, au decis să-l propună la conducerea televiziunii publice pe jurnalistul Rareş Bogdan, a anunţat preşedintele PNL, Crin Antonescu.

RomaniaTV.net
16 dec. 2013, 15:20
Antonescu: PNL îl propune la SRTV pe Rareş Bogdan. PSD sprijină această propunere

Crin Antonescu a arătat că, de vreme ce PSD nu a venit cu o altă propunere, social-democraţii ar urma să sprijine soluţia propusă de PNL.

„În legătură cu televiziunea au existat nişte discuţii şi se convenise, de principiu şi din nou informal, nu prin vreo decizie a USL, să propunem pe omul de televiziune Rareş Bogdan. Am văzut că n-au altă propunere dânşii, înţeleg că o sprijină pe asta. (…) Probabil, mâine, vor avea loc toate procedurile”, a spus Antonescu, la Palatul Parlamentului.

Premierul Victor Ponta a anunţat, la rândul său, că PSD nu va face o propunere pentru ocuparea funcţiei de preşedinte interimar la TVR. Liderul PSD a precizat că fostul şef al televiziunii publice, Valentin Nicolau, a fost prezent luni la şedinţa grupurilor parlamentare ale PSD pentru a-i prezenta situaţia financiară de la final de an a TVR.

El a adăugat că Nicolau nu a fost chemat la o discuţie despre nominalizarea şefului TVR.