Antonia a îmbrăcat rochia de mireasă. Cum a fost fotografiată cu Alex Velea: „Ce tare!”

Antonia a îmbrăcat rochia de mireasă. Cântăreața și Alex Velea trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, au împreună doi băieți, iar recent au apărut în postura de mireasă și mire. Fanii au rămas fără cuvinte dat fiind faptul că nunta celor doi este așteptată de ani buni.

26 mart. 2024, 09:06
Antonia a îmbrăcat rochia de mireasă. Cum a fost fotografiată cu Alex Velea: „Ce tare!”
Antonia a îmbrăcat rochia de mireasă

Antonia a îmbrăcat rochia de mireasă, însă doar pentru o filmare. Artista și Puya au colaborat pentru piesa „Cum se împarte dragostea”, iar în melodie nu este vorba despre nuntă! Alex Velea și iubita lui joacă rolul cuplului în care femeia depinde de situația materială a bărbatului. Videoclipul este un pamflet la adresa femeilor pentru care statutul financiar al partenerului primează.

Antonia a îmbrăcat rochia de mireasă

Vai, ce m-am distrat la filmările videoclipului „Cum se împarte dragostea”. Iar piesa astaaa… pffff 😂 @puya_dragos Atenție: PAMFLET! Calm down it’s not that deep! (n.r.: Calmați-vă, nu este atât de profund!). Ce tare că meseria noastră ne permite să jucăm diverse roluri!”, a scris cântăreața la postarea pe care a făcut-o pe pagina de Instagram.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de •AntoniA• (@antonia)

În toamna anului trecut, Alex Velea anunța că se va căsători cu Antonia în acest an. Totodată, mai în glumă, mai în serios, artistul i-a anunțat că se așteaptă să primească un dar de nuntă consistent de la cei care vor lua parte la eveniment.

Să vă pregătiți banii de dat. Mai durează, la anul. Anul ăsta e foarte ocupat. Avem multe evenimente luate, trebuie să ne pregătim un pic. Da, acolo contează cel mai mult (nr. la biserică). Probabil primăvara ca să nu aibă mesenii cămășile așa fleașcă”, a spus Alex Velea.

Citește și: Antonia și Alex Velea au dezvăluit cine le vor fi nași la nuntă: „Suntem prieteni de-o viață”

Ce religie are, de fapt, Antonia

Mai mulți artiști cunoscuți din România au decis, la un moment dat, să-și schimbe religia de la cea în care au fost botezați, fie ortodoxă, fie catolică, la o altă religie care li se potrivea mai bine.

Antonia este un exemplu în acest sens, trecând la mormonism. Această credință, mai răspândită în Statele Unite ale Americii, este caracterizată de reguli extrem de stricte. Antonia a adoptat practici precum abstinența de la alcool și cafea, renunțarea la fumat.

Într-un interviu acordat postului de radio Kiss FM, Antonia a povestit că s-a mutat în Utah la vârsta de cinci ani, apoi în Las Vegas la vârsta de 12 ani, locuri unde a trăit până la 18 ani.

Cu toate acestea, Antonia ar putea să nu mai facă parte în prezent din comunitatea mormonă, deoarece Biserica a sancționat-o pentru că s-a căsătorit cu un bărbat catolic într-o biserică de același rit și și-a botezat copilul în religia catolică.

E un mare păcat ce a făcut ea. Şi că a pozat goală şi că s-a măritat cu un bărbat catolic. Dacă s-a căsătorit cu un catolic, Biserica lui Isus Hristos a Sfinţilor din Zilele din Urmă nu o mai recunoaşte. Dacă voia să rămână mormonă, trebuia să-şi aducă soţul să se boteze, să primească cele şase învăţături, discuţii, cum se spun la noi, şi, după un an, se puteau căsători. Noi nu recunoaştem familiile mixte. Şi copilul e botezat tot la catolici”, declara atunci preotul bisericii unde mergea.