Vestea momentului în showbiz. Antonia și Alex Velea se căsătoresc. Când va avea loc marele eveniment: „Să vă pregătiți banii de dat”

Antonia și Alex Velea se căsătoresc. Cei doi se iubesc de mai bine de un deceniu, în ciuda cârcotașilor care nu le dădeau prea multe șanse la început, ba chiar îi judecau pentru povestea lor de dragoste. Ambii au trecut printr-un divorț, artista având și o fată, Maya, din fosta căsătorie.

16 sept. 2023, 15:57
Vestea momentului în showbiz. Antonia și Alex Velea se căsătoresc. Când va avea loc marele eveniment: „Să vă pregătiți banii de dat”
Antonia și Alex Velea se căsătoresc

Antonia și Alex Velea se căsătoresc. Trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, în urma căreia au rezultat doi băieți frumoși, au o carieră de succes, însă nu i-a interesat să își unească destinele… până acum. Se pare că au în plan să se cunune în curând, mai ales religios.

Citește și: Bomba showbiz-ului românesc! Antonia admite că a fost plătită de doi milionari pentru a lua masa cu ei: „Nu pot să spun cu cine era. 10.000 de euro au fost.”

Antonia și Alex Velea se căsătoresc

Cântărețul a vorbit despre acest subiect și a dezvăluit că la anul au în plan să devină oficial soț și soție, eveniment așteptat de foarte multă lume. Se pare că au luat în calcul și o perioadă mai exactă din 2024, astfel încât toată lumea să fie mulțumită, iar el și Antonia să își poată elibera agenda de evenimentele pentru care au semnat deja.

Mai în glumă, mai în serios, Alex Velea i-a anunțat că se așteaptă să primească un dar de nuntă consistent de la cei care vor lua parte la eveniment.  ”Să vă pregătiți banii de dat. Mai durează, la anul. Anul ăsta e foarte ocupat. Avem multe evenimente luate, trebuie să ne pregătim un pic. Da, acolo contează cel mai mult (nr. la biserică). Probabil primăvara ca să nu aibă mesenii cămășile așa fleașcă”, a spus Alex Velea, în cadrul unui interviu televizat.

Antonia pierde lupta cu kilogramele în plus

Artista a făcut o postare pe pagina ei de Instagram în care împărtășea cu fanii ei aceste gânduri care o macină. Antonia afirma că trece prin perioada ei de „grăsuță” și că încearcă să se motiveze să meargă la sală. Mai mult de atât, artista a mărturisit că vara această s-a răsfățat cu prea multă înghețată.

Da, o să o spun: oficial, sunt în etapa mea de grăsuță, fără îndoială. Știu că nu vă pasă. Sincer, nici mie nu mi-ar păsa, dar simt că trebuie să spun asta pentru că trebuie să-mi regăsesc motivația să mă întorc la sală. Adevărul este că nu e vorba numai despre motivație.

Pe lângă asta e vorba și de programul meu. Sunt mamă, artist, soție, fiică, prietenă, entertainer. Nu am nicio scuză, însă. Du-te la sală așa cum o făceai și în anii anteriori. Mergi la sală dimineața!

Dar ar fi așa de bine să dorm mai mult, dormitul e minunat. Ai uitat să menționezi înghețata pe care ai mâncat-o toată vara, Antonia. Par nebună, dar nu sunt, îmi e doar foarte foame și asta mi se întâmplă când îmi e foame”, a spus Antonia pe Instagram.