Antonia a trecut de orice inhibiţie în izolare. Ipostază demnă de filme pentru adulţi scăpată de vedetă pe internet FOTO

Antonia că este una dintre cele mai sexy femei din România, iar ultima postare a sa întărește și mai mult părerea că sexualitatea vedetei este absolută.

13 apr. 2020, 15:36
Antonia a trecut de orice inhibiţie în izolare. Ipostază demnă de filme pentru adulţi scăpată de vedetă pe internet FOTO

Antonia a renunţat la haine și a dat la vedere o fotografie extrem de sexy pe contul ei de socializare. În mai puțin de 30 de minute, vedeta a strâns peste 40.000 de aprecieri de la fanii săi, semn că, curajul și transparența artistei sunt adorate de internauți.

Antonia, probleme cu fanii. Motivul incredibil pentru care a ajuns să o caute Poliţia

Antonia pozează sexy pe podeaua locuinței sale, îmbrăcată doar cu un maiou decoltat și mulat. Poziția corpului, în special a picioarelor, oferă bărbaților ocazia să-și imagineze vrute și nevrute. Fără dar și poate, cântăreața debordează de sexualitate din orice unghi.

Antonia, terorizată! Artista a izbucnit: „M-aţi spamat! Este foarte penibil!”

„Te iubesc până la moarte și înapoi! Îți mulțumesc că exiști și îmi dai sens. Nu mă așteptam să mă iubească cineva așa. Te-ai găsit tocmai Tu… Sunt norocos. LA MULȚI ANI fericiți iubirea mea!!! @antonia”, a scris Alex Velea în dreptul unei fotografii în care apare alături de celebra artistă, care tocmai a împlinit 31 de ani.