Antonia, probleme cu fanii. Motivul incredibil pentru care a ajuns să o caute Poliţia

Antonia, una din cele mai iubite și apreciate artiste din România, a adus în discuție un subiect delicat pentru care a fost sunată de Poliție.

11 mart. 2020, 08:57
Antonia, probleme cu fanii. Motivul incredibil pentru care a ajuns să o caute Poliţia

Antonia a spus că reprezentanții Poliției au sunat-o la telefon pentru a o întreba cu privire la existența unor poze fasiliface cu ea și cu fetița ei, Maya. Vedeta a aflat de la autorități faptul că există persoane care profită la propriu de imaginea ei, fasificând fotografii cu ea și cu familia ei, de câtre un bărbat și o femeie.

Antonia, terorizată! Artista a izbucnit: „M-aţi spamat! Este foarte penibil!”

„S-au întâmplat chestii ciudate! M-a sunat și de la Poliție o dată… să mă întrebe dacă mă simt în pericol și zic: de ce? A fost o situație cu un bărbat, tot așa, din nu știu ce țară, era obsedat și era una care poate era chiar bărbat, dar îl fraierea să-i trimită bani, era prost rău de tot. Avea o istorie, vorbeau de șase luni. Falsifica poza mea și a Mayei, a fetiței mele. Trimitea pașaportul… Nu știu, niște dubioșenii… și el se ducea la Poliție și zicea: trebuie să o salvăm pe Antonia, spunea că eu mă prefac că sunt Antonia, că ea este Antonia. Nu, sunt bolnavi!”, a declarat Antonia.

Alex Velea a dezvăluit cum face amor cu Antonia. Ce se întâmplă în patul celor doi