Antonia este în culmea fericirii! Maya s-a întors acasa, familia artistei s-a reunit

Momente extrem de fericite pentru Antonia, după ce a aşteptat mult timp ca fiica ei, Maya să vină în România, visul i-a devenit realitate. Cu toate că micuţa este doar în vizită la mama ei, artista este în culmea fericirii. În timpul petrecut în ţară, artista îşi răsfaţă fiica, cele două au fost împreună la un salon de înfrumuseţare.  

RomaniaTV.net
12 feb. 2020, 08:31
Antonia este în culmea fericirii! Maya s-a întors acasa, familia artistei s-a reunit

Bucurie mare pentru Antonia, cântăreața și-a adus fetița în România. În vila de jumătate de milion de euro a Antoniei și a lui Alex Velea, Maya are camera ei pregătită exact așa cum și-a dorit. În timpul petrecut în România, artista își răsfață fiica și se vede că este extrem de fericită. Cele două au fost împreună la un salon de înfrumusețare de lux unde au petrecut clipe de vis.

Citeşte şi: Antonia, prima reacţie despre OPERAŢIA SECRETĂ. „Sunt fată mare, ştiu de ce am făcut asta!”

După despărțirea de Vincenzo Castellano, Maya, care acum are 10 ani, a rămas în grija bunicilor, în Italia. Antonia se luptă în instanță de peste 7 ani cu fostul soț pentru custodia micuței. Cu toate că procesul nu s-a finalizat, Maya vine în vizită la mama sa care a mărturisit că s-ar bucura ca fiica ei să stea mai mult timp în România.

Citeşte şi: Vincenzo Castellano a înlocuit-o pe Antonia cu o BOMBĂ-SEXY. Au apărut primele imagini cu cei doi FOTO

În timp, Antonia şi-a refăcut viaţa alături de Alex Velea cu care doi băieţi, pe Dominic şi pe Akim. Antonia şi Velea aşteaptă cu nerăbdare ca procesul de divorţ să se finalizeze pentru ca cei doi să îşi poată oficializa relaţia.

Antonia, operată de urgenţă

Antonia a fost supusă de urgență unei operații în urmă cu câteva zile! Intervenția chirurgicală a avut loc în mare secret și încă nu se cunosc detalii despre motivul intervenției.  Artista a fost supusă unei intervenții chirurgicale și a fost nevoită să își amâne un concert pe care urma să îl susțină în câteva zile la Constanța. Patronii localului au postat pe o rețea de socializare mesajul artistei în care își informează fanii de ceea ce s-a întâmplat.