Antonia şi Alex Velea, la Chefi la cuţite. Ce au gătit cei doi: „Noi mâncăm de obicei micul dejun acasă”

Antonia şi Alex Velea, la Chefi la cuţite. Una dintre surprizele de marţi seara, la emisiunea culinară, a fost prezenţa celor doi artişti. Au venit plini de emoții și și-au propus să impresioneze cu un preparat indian, pe care Antonia l-a pregătit prima dată acasă.

31 mart. 2021, 10:59
Antonia şi Alex Velea, la Chefi la cuţite. Ce au gătit cei doi: „Noi mâncăm de obicei micul dejun acasă”
Antonia şi Alex Velea, la Chefi la cuţite

Antonia şi Alex Velea, la Chefi la cuţite. Toată lumea știe că Alex Velea mănâncă doar piept de pui cu orez, așa că alegerea culinară a celor doi nu a fost tocmai o surpriză pentru cei care îi cunosc cel mai bine. „Noi mâncăm de obicei micul dejun acasă(…) Eu recunosc, a gătit ea mai mult decât mine„, a povestit cântărețul.

Citeşte şi: Antonia și Alex Velea, acuzați că și-au ruinat reciproc căsniciile: „Au vrut să ne distrugă!”

Antonia şi Alex Velea, la Chefi la cuţite

Cei doi formează unul din cele mai controversate, dar și apreciate cupluri din showbiz: „Ne cunoaștem din 2009 și ne-am îndrăgostit la finalul lui 2012 (…). Ne-am dorit mult relația asta, a fost foarte greu încercată la început. Veneam din relații eșuate, cumva eram răniți și ne doream, de fapt, să împărtășim cu cineva dragostea.”

Rodul iubirii dintre ei sunt cei doi băieţi pe care îi au împreună. Antonia mai are o fată, care locuieşte în Italia, cu tatăl său, Vincenzo Castellano.

Antonia şi Alex Velea, la Chefi la cuţite

Fanii lui Velea și ai lui Speak știu că cei doi au stat în aceeași casă pe când aveau 20 de ani. Ei au profitat de revederea la Chefi și au depănat amintiri savuroase, „de când mâncau crenvurști întruna„.

Au locuit împreună din 2007 în 2009: „Pe vremea aia, când eram noi mici, ne zbăteam să avem succes, să supraviețuim (…) Mâncam de frica morții, ca să înțelegi„, a declarat Speak, potrivit Antena 1.

Antonia a încheiat divorțul cu Vincenzo Castellano

Celebra cântăreața a reușit să încheie divorțul de italianul Vincenzo Castellano după șapte ani de încercări. Antonia trăiește alături de Alex Velea alături de care are doi băieți.

Am încheiat divorţul. În ceea ce priveşte nunta, nu ne gândim acum la acest aspect, pentru că nu este un moment în care astfel de evenimente pot avea loc” , a declarat Antonia.

Antonia a încheiat divorțul cu Vincenzo Castellano. Pandemia de coronavirus a afectat-o pe Antonia atât pe plan personal, cât și pe plan profesional. Aceasta a fost departe de fiica sa, care este stabilită în Italia. Și cariera Antoniei a fost afectată, evenimentele private fiind tot mai puține în această perioadă.