Antonia își face debutul în actorie. În ce film va juca și ce rol va avea cântăreața

Antonia este una dintre cele mai frumoase femei din România, iar acest lucru i-a deschis multe uși de-a lungul timpului. În curând cântăreața va debuta în cinematografie.

02 nov. 2022, 09:53
Antonia își face debutul în actorie. În ce film va juca și ce rol va avea cântăreața

Antonia este una dintre cele mai frumoase femei din România, iar acest lucru i-a deschis multe uși de-a lungul timpului. Este mamă, cântăreață și in curând va fi și actriță, asta pentru că în curând își va face debutul în cinematografie.

Antonia va juca în ,,Haita de acțiune”. Ce rol va avea aceasta

Fanii s-au obișnuit să o vadă pe Antonia pe scenă, acolo unde își încântă publicul cu cele mai frumoase melodii. Surpriza vine însă abia acum, și asta pentru că va face parte din distribuția ,,Haita de acțiune”. În pelicula cu pricina vor mai fi prezenți și Alex Delea, Elena Chiriac, Alex Bogdan, Anca Dumitra, alias Geanina din celebrul film ,,Las Fierbinți”. Rolul Antoniei în această distribuție va fi cel de polițistă. Pelicula este regizată de Matei Dima cel care a regizat și celebrul film Teambulding care se bucură de un succes uriaș, în rândul tinerilor. Filmul va apărea pe micile ecrane în 2023.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @haitadeactiune

 

Antonia, despre relația cu Alex Velea: ,, La început au fost momente delicate”

Cântăreața și Alex Velea se iubesc din 2013 și au împreună doi copii. Cu toate că se iubesc nespus de mult, cei doi au trecut și prin momente mai puțin plăcute în relația de cuplu, însă au știut de fiecare dată să le gestioneze cât mai bine.

,,Au fost momente delicate la început, când multă lume specula și făcea comentarii deplasate, când eram urmăriți și judecați pentru orice”,  a declarat aceasta penru unica.

Ca în fiecare cuplu care se iubește cu adevărat există și momente de gelozie, însă acestea nu duc la exces.

„Suntem geloși în limita «plăcută», aceea în care îți pasă de celălalt, nu în zona agasantă a geloziei. Micile conflicte nu apar de la lucruri serioase, ci de la lucruri banale și, de regulă, se sting repede, pentru că ne dăm seama că nu sunt importante și că poate oboseala și-a spus cuvântul”, a mai spus  Antonia.

Cu toate că cei doi au o relație de foarte mulți ani, momentan nu s-au căsătorit. Cei doi plănuiesc să facă acest lucru curând.

Citește și: Ingredientul secret pentru o varză murată delicioasă. Trucul pe care trebuie să-l știe toate gospodinele

Citește și: Simona Gherghe a izbucnit în lacrimi. De ce surpriză a avut parte la emisiunea „Mireasa”