Antonia merge la terapie. Cu ce probleme se confruntă artista: „Trăiesc în teroare. Am început de curând”

Antonia merge la terapie. Vedeta a fost invitată în podcastul lui Horia Brenciu și a făcut dezvăluiri atât despre viața sa personală, cât și despre cariera de artist. Chiar dacă din exterior pare că nu ar avea nicio problemă, ei bine, viața ei nu este chiar roz.

29 mart. 2023, 09:12

Antonia merge la terapie. Cântăreața a mărturisit că are mari probleme cu emoțiile, lucru care o împiedică să iasă mai mult în public. De pildă, i-ar fi plăcut să joace într-un musical, dar spune că acest lucru este imposibil, cel puțin deocamdată, căci viitoarea soție a lui Alex Velea a apelat la terapie.

Citește și: Antonia, traumatizată de aparițiile TV: „Mi s-a spus până acum ‘eşti proastă, nu ştii să vorbeşti’”

Antonia merge la terapie

Am o problemă cu emoțiile. E un impediment pentru mine. Nu e ok. Mi-e frică că nu-mi amintesc cuvintele. Că o să falsez. E ceva rău acolo. Emoțiile te ajută când sunt constructive, dar emoții de genul ăsta nu te ajută. Poate am nevoie de terapie. Mă duc. Am început acum de curând. Mă lovesc zilnic de treburile astea. Teroare”, a explicat Antonia.

Dacă ea se teme, copiii săi, în schimb, au visuri mărețe. Maya visează să devină actriță, iar băieții săi și ai lui Alex Velea fac deja muzică. „Maya are perioade. Acum vrea să fie actriță. Cei mici cântă, dansează. Mai mult rapp-uiesc. Au fost la studio și au tras câteva piese improvizate. Și actori. Sunt la o academie acum. Dominic cred că o să joace într-un film anul ăsta”, spune Antonia.

Antonia, dezvăluiri intime din relația cu Alex Velea

Flacăra iubirii dintre cei doi arde și acum. Se iubesc nebunește, iar asta o dovedesc în fiecare zi, în fața fanilor. Artista și-a deschis sufletul și a vorbit despre cum reușește să-și mențină relația pe linia de plutire și cum depășesc obstacolele în dragoste.

Menținem flacăra vie prin comunicare, prin exprimarea sentimentelor, prin atenție acordată celuilalt, prin timp petrecut împreună, vacanțe în doi, mici surprize făcute celuilalt. Toate fac relația să se mențină vie, intensă și desigur că iubirea este la baza tuturor acestor ingrediente.

De mai multe ori pe zi ne spunem „te iubesc și așa i-am obișnuit și pe copiii noștri, și lor le spunem și ei ne spun nouă, așa au fost crescuți, în acest spirit. Clar este un partener romantic și ne place să ne facem mici surprize din când în când. Cel mai recent am fost la cină de Valentines Day, un moment frumos, doar pentru noi doi.

Noi ne rezolvăm problemele discutând despre ele, fiecare își spune punctul de vedere, încercăm să găsim soluții și trecem peste cu ușurință, pentru că, de cele mai multe ori, nu sunt situații grave, ci neînțelegeri mici, nesemnificative. Nu se mai întâmplă să stăm supărați, avem o relație de prea mulți ani împreună să lăsăm micile neînțelegeri să ne facă să nu ne mai vorbim, de exemplu”, a declarat Antonia, pentru Viva.ro.