Antonia, traumatizată de aparițiile TV: „Mi s-a spus până acum ‘eşti proastă, nu ştii să vorbeşti'”

Antonia a rămas traumatizată de aparițiile TV și din acest motiv nu vrea să apară în public, să vorbească despre anumite subiecte. Crescută în America, vedeta vorbește engleza la nivel nativ, astfel că îi este mult mai ușor să se exprime în engleză.

30 ian. 2023, 13:33

Antonia, traumatizată de aparițiile TV. Este considerată una dintre cele mai frumoase femei din România și este apreciată de un public numeros, atât din punct de vedere fizic, cât și profesional. Cu toate astea, artista evită să accepte invitații în emisiuni sau podcast-uri, din cauza unor traume care o urmăresc.

Citește și: Antonia şi Giulia s-au sărutat în faţa tuturor şi au postat imaginile pe Internet. Cum şi-a surprins iubita lui Velea prietena

Antonia, traumatizată de aparițiile TV

Pentru că a fost crescută în America, Antoniei îi este mult mai ușor să se exprime în engleză și spune că simte că nu își găsește cuvintele atunci când vorbește în limba română. Mai mult, ea nu este străină de răutățile oamenilor, astfel că a început să se teamă să vorbească în public, de teama criticilor.

Am multe de spus şi mi-aş dori să mă exprim mai des, dar e evident că în engleză îmi este cel mai uşor. În limba română însă mă blochez, de aceea nu vreau să merg la tv, în podcasturi, simt că nu mă voi exprima corect, mă ia anxietatea, devin timidă.

Această reacţie vine din traume, din tot ce mi s-a spus până acum ‘eşti proastă, nu ştii să vorbeşti’. De multe ori îmi spun, cine vrea să mă înţeleagă o va face, cine vrea doar să haterească, tot o va face.”, a mărturisit Antonia, pentru Click!.

Antonia își face debutul în actorie

Fanii s-au obișnuit să o vadă pe Antonia pe scenă, acolo unde își încântă publicul cu cele mai frumoase melodii. Surpriza vine însă abia acum, și asta pentru că va face parte din distribuția ,,Haita de acțiune”. În pelicula cu pricina vor mai fi prezenți și Alex Delea, Elena Chiriac, Alex Bogdan, Anca Dumitra, alias Geanina din celebrul film ,,Las Fierbinți”. Rolul Antoniei în această distribuție va fi cel de polițistă. Pelicula este regizată de Matei Dima cel care a regizat și celebrul film Teambulding care se bucură de un succes uriaș, în rândul tinerilor. Filmul va apărea pe micile ecrane în 2023.