Antonia nu face nuntă cu Alex Velea. Anunţul făcut de cântăreaţă: „Mă consumă foarte tare”

Antonia nu face nuntă cu Alex Velea. Sunt împreună de zece ani, au împreună doi băieţi, Achim şi Dominic, iar anul acesta aveau planuri mari, pe care însă le mai amână. După ce a reuşit să divorţeze, artista spune că nu se mărită cu tatăl copiilor.

17 mart. 2022, 14:58
Antonia nu face nuntă cu Alex Velea. Anunţul făcut de cântăreaţă: „Mă consumă foarte tare”
Antonia nu face nuntă cu Alex Velea

Antonia nu face nuntă cu Alex Velea. Deşi lucrurile s-au aşezat în familia lor, artista a divorţat, într-un final, de Vincenzo Castellano, cu care are o fată, Alex Velea şi Antonia nu au planuri de căsătorie. Cel puţin nu în perioadă următoare.

Citeşte şi: Antonia, pe patul de spital, cu perfuzia în mână. Imaginea care i-a îngrijorat pe fani

Antonia nu face nuntă cu Alex Velea

Primăvara începe cu bine, dar şi cu îngrijorare, având în vedere situaţia prin care trec cei din Ucraina. Nu pot să sper decât că lucrurile se vor linişti, că oamenii nu vor mai suferi aşa cum se întâmplă acum. Mai ales suferinţa copiilor nevinovaţi mă consumă foarte tare, imaginile sunt greu de privit. Separat de această situaţie, încerc să mă menţin veselă şi optimistă, energică în faţa copiilor mei.

Somnul nu îmi prea ajunge, dar m-am obişnuit să dorm şi mai puţin, mai ales de când am copiii, dar şi pentru că mereu eram pe drumuri, că am un program destul de încărcat. Cred că m-am şi obişnuit aşa. Încerc să am grijă la alimentaţie, fac sport, iau vitamine, mă odihnesc, stau în linişte atunci când prind momente de linişte. Dimineaţa alarma sună la ora 7, atunci se trezesc copiii şi îi pregătesc de şcoală şi grădiniţă.

De curând, am făcut nişte analize şi, din cauza stresului, vârsta mea biologică este de 69 de ani. Aşa că trebuie să muncesc mult cu mine să mă echilibrez, să nu mă mai stresez, să cobor această vârstă.

Nu am făcut un plan de nuntă, cred că nici perioada nu e tocmai bună şi nu ne permite planuri atât de avansate„, a declarat Antonia pentru Okmagazine.ro.