Antonia pierde lupta cu kilogramele în plus. Vedeta este disperată: „Nu am nicio scuză! Îmi e doar foarte foame. Nici nu-mi pot aminti cum îmi arăta abdomenul înainte”

Kilogramele în plus sunt o problemă pentru marea majoritate a femeilor. Suntem într-o continuă căutare a modului în care putem să scăpăm de el, fiind dispuse să apelăm la trucuri, diete și chiar intervenții chirurgicale. Cu toate că ar putea părea surprinzător, chiar și Antonia se confruntă cu această problemă. Artista a vorbit despre cât de nesigură se simte uneori și despre cum s-a modificat corpul ei după a 3a sarcină.

31 iul. 2023, 12:04

Antonia este una dintre cele mai frumoase femei din România, dar și una dintre cele mai îndrăgite cântărețe din industria muzicală de la noi din țară. Soția lui Alex Velea are un trup de invidiat, la care foarte multe femei visează. Chiar și așa, până și ea se confruntă cu problema kilogramelor în plus. Aceasta a făcut o postare pe pagina ei de Instagram în care împărtășea cu fanii ei aceste gânduri care o macină. Antonia afirma că trece prin perioada ei de „grăsuță” și că încearcă să se motiveze să meargă la sală. Mai mult de atât, artista a mărturisit că vara această s-a răsfățat cu prea multă înghețată.

Citește și: Antonia merge la terapie. Cu ce probleme se confruntă artista: „Trăiesc în teroare. Am început de curând”

„Da, o să o spun: oficial, sunt în etapa mea de grăsuță, fără îndoială. Știu că nu vă pasă. Sincer, nici mie nu mi-ar păsa, dar simt că trebuie să spun asta pentru că trebuie să-mi regăsesc motivația să mă întorc la sală. Adevărul este că nu e vorba numai despre motivație. Pe lângă asta e vorba și de programul meu. Sunt mamă, artist, soție, fiică, prietenă, entertainer. Nu am nicio scuză, însă. Du-te la sală așa cum o făceai și în anii anteriori. Mergi la sală dimineața! Dar ar fi așa de bine să dorm mai mult, dormitul e minunat. Ai uitat să menționezi înghețata pe care ai mâncat-o toată vara, Antonia. Par nebună, dar nu sunt, îmi e doar foarte foame și asta mi se întâmplă când îmi e foame”, a spus Antonia pe Instagram.

Antonia a mărturisit că după ce a fost însărcinată a treia oară a început să nu se mai simtă bine în pielea ei și a decis să apeleze la chirurgie plastică pentru a-și redobândi silueta perfectă, cu care era obișnuită. Cu toate că ar putea părea surprinzător, chiar și una dintre cele mai frumoase femei din România are momente în care are probleme cu încrederea în sine. Antonia a dezvăluit că există momente când nu se simte bine în pielea ei, în special după cea de-a treia sarcină. Atunci, ea a decis să apeleze la o liposucție în zona abdomenului. Antonia a explicat că a luat această decizie abia după ce a încercat metodele naturale pentru a scăpa de surplusul de grăsime.

„Nici nu-mi pot aminti cum îmi arăta abdomenul înainte să am copii. Trebuie să fie drăguț să ai o talie subțire, naturală, fără vergeturi pe piele, totul neted. Dar este frumos să ai și copii, iar eu am trei deja. Este destul, sunt bine. Și doar ca să vă dau o idee de cât de obsedată și perfecționistă sunt când vine vorba despre antrenamente și mâncat sănătos, toate astea nu au fost suficiente. Am mers și am făcut liposucție și sunt mulțumită acum. Sunt bine, dar sunt obsedată de detalii. Asta e problema mea. Cred că odată ce corpul tău trece prin schimbări după ce naști, începi să te simți nesigură pe tine. Cred că este natural”, a spus Antonia pe Instagram.

Citește și: Bomba showbiz-ului românesc! Antonia admite că a fost plătită de doi milionari pentru a lua masa cu ei: „Nu pot să spun cu cine era. 10.000 de euro au fost.”