Bomba showbiz-ului românesc! Antonia admite că a fost plătită de doi milionari pentru a lua masa cu ei: „Nu pot să spun cu cine era. 10.000 de euro au fost.”

Antonia este una dintre cele mai iubite artiste de la noi din țară. Vedeta a dezvăluit recent că după unul dintre concertele ei un cuplu de milionari a dorit să cineze cu ea.

03 apr. 2023, 09:34
Bomba showbiz-ului românesc! Antonia admite că a fost plătită de doi milionari pentru a lua masa cu ei: „Nu pot să spun cu cine era. 10.000 de euro au fost.”

Antonia este una dintre cele mai iubite artiste de la noi din țară, în primul rând, pentru taletul ei incontestabil și în al doilea rând, pentru frumusețea ei total uluitoare. Partenera lui Alex Velea atrage toate privirile asupra ei cu fiecare ocazie. Aceasta a dezvăluit recent că a fost plătită de doi milionari pentru a lua cina cu ei.

Citește și: Scene de violență între Antonia și Elena Chiriac. Cele două s-au bătut în club: „Am o cicatrice pe care o voi purta toată viața”

Aceasta a muncit din greu pentru tot ceea ce are acum, iar faptul că astăzi este unde este se datorează ambiției ei. Frumoasa brunetă a avut parte de-a lungul timpului de nenumărate critici din partea oamenilor, însă aceasta a reușit să își vadă de drumul ei, iar aproape orice piesă pe care a lansat-o a devenit în scurt timp un super hit. Antonia are concerte pe bandă rulantă, fiind extrem de căuată și în străinătate. Biletele pentru evenimentele ei se vând ca pâinea caldă, iar de multe ori artista organizează și sesiuni de „Meet & Greet”. Concret, fanii plăteau o sumă mai mare de bani pentru a o putea cunoaşte personal pe artistă.

Antonia a dezvăluit recent, că după unul dintre concertele ei, un cuplu de milionari a dorit să cineze cu ea. Inițial, vedeta a fost puțin speriată de cererea pe care a primit-o și admite că a stat să se gândească foarte bine dacă să accepte sau nu. Ba mai mult, aceasta recunoaște că a fost nevoie ca managerul ei să intervină.

„M-am dus pe bani la masă. Nu pot să spun cu cine, era din altă țară. A fost cu condiții, s-a implicat managerul, s-a implicat tour managerul meu. N-am fost singură, mie mi-e frică de din astea. Eram cu mai mulți oameni. Era un cuplu, un domn și o doamnă. 10.000 de euro au fost.”

Antonia și Alex Velea au o relație ca în filme

Antonia și Alex Velea formează unul dintre cele mai sudat cupluri din showbiz-ul românesc. Aceștia se iubesc la nebunie, iar acest lucru este vizibil până în cele mai mici detalii. Vedeta și-a deschis sufletul și a dezvăluit care sunt secretele relației dintre ea și cântăreț.

„Menținem flacăra vie prin comunicare, prin exprimarea sentimentelor, prin atenție acordată celuilalt, prin timp petrecut împreună, vacanțe în doi, mici surprize făcute celuilalt. Toate fac relația să se mențină vie, intensă și desigur că iubirea este la baza tuturor acestor ingrediente.

De mai multe ori pe zi ne spunem „te iubesc și așa i-am obișnuit și pe copiii noștri, și lor le spunem și ei ne spun nouă, așa au fost crescuți, în acest spirit. Clar este un partener romantic și ne place să ne facem mici surprize din când în când. Cel mai recent am fost la cină de Valentines Day, un moment frumos, doar pentru noi doi”, a mai spus Antonia pentru sursa citată.

Citește și: Antonia merge la terapie. Cu ce probleme se confruntă artista: „Trăiesc în teroare. Am început de curând”