Antonia și Alex Velea, acuzați că și-au ruinat reciproc căsniciile. Alex Velea: „Au vrut să ne distrugă!”

Antonia și Alex Velea au o relaţie care a fost una dintre cele mai discutate încă de la început. Ambii veneau din alte căsnicii, astfel că au fost acuzați că și-au ruinat unul celuilalt viața de familie.

05 mart. 2021, 18:37
Antonia și Alex Velea, acuzați că și-au ruinat reciproc căsniciile. Alex Velea: „Au vrut să ne distrugă!”

Antonia și Alex Velea, acuzați că și-au ruinat căsniciile reciproc! Cei doi se iubesc nebunește şi nu au ținut cont de nimic altceva decât dragostea lor, cu toate că amândoi proveneau din căsnicii separate.

Antonia și Alex Velea, acuzați că și-au ruinat reciproc căsniciile

Cei doi au uimit pe toată lumea când în urmă cu opt ani au declarat că se iubesc nespus e mult și așteaptă și un copil. Inițial, Antonia și Alex Velea și-au ținut relația departe de ochii curioșilor și au trăit cele mai frumoase momente în taină. Ulterior, după ce cântăreața a rămas însărcinată, aceștia au mărturisit că formează un cuplu și vor deveni și părinți. Antonia a fost acuzată la acel moment că a reprezentat și motivul divorțului dintre Alex Velea și soția sa Ana, pe care fanii o îndrăgeau enorm. Cu toate că i-au fost aruncate cuvinte grele, frumoasa artistă a fost susținută necondiționat de iubitul ei și împreună au demonstrat că iubirea lor a fost mai presus de orice. La rândul său, Alex Velea a povestit ce s-a întâmplat după ce au confirmat relația și cum au făcut față acuzațiilor.

Unde şi-a tatuat Antonia chipul lui Alex Velea. Artistul a reacţionat imediat

„Erau persoanele care vedeau lucrurile alea urât. Că ne-am destrămat unul altuia familiile, că am încercat să ne construim o fericire pe necazul altuia, ceva de genul. Le-am demonstrat că nu este deloc așa. Nu suntem nici primul cuplu care provine din mariaje eșuate, din căsătorii care nu au mers și nici ultimii. Suntem niște oameni care șia-u căutat norocul și fericirea. Până atunci nu am avut probleme, nu s-a zis nimic urât nici de mine, nici de ea. În anul ăla au încercat să ne distrugă cu treaba asta. Nu a mers”, a spus Alex Velea. „Până la urmă oamenii ne-au luat în brațe când am spus că da, suntem împreună, urmează să avem și un copil. Că așa a fost anunțul și am intrat în normalitate. Ea a trăit experiența asta de a avea un copil la o vârstă extrem de fragedă, la 20 de ani, dar până la urmă este foarte bine pentru că așa a vrut Dumnezeu. Este o mamă tânără și fericită, împlinită”, a mai spus Alex Velea.

Antonia a încheiat divorțul cu Vincenzo Castellano. Ce urmează în viața artistei cu Alex Velea