Antonia, cu o perfuzie la mână pe Internet. Mesaj pentru fani de pe patul de spital

Antonia a postat pe Instagram o imagine în care apare cu o perfuzie la mână, într-o clinică privată. Asta după ce, mai devreme, îşi anunţase fanii virtuali că s-a tăiat la un deget.

10 iun. 2022, 17:02
Antonia, cu o perfuzie la mână pe Internet. Mesaj pentru fani de pe patul de spital
Antonia, cu o perfuzie la mână pe Internet

Antonia, cu o perfuzie la mână pe Internet. Artista a postat, vineri dimineață, o fotografie în care le dezvăluia fanilor virtuali că s-a tăiat la deget, astfel că și-a aplicat un bandaj pentru a opri sângerarea. „M-am tăiat la deget. Asta da, activitate. Sănătatea pe primul loc”, a scris Antonia pe pagina ei de Instagram. După doar câteva ore, Antonia s-a filmat în timp ce avea o perfuzie la mână.

Gabriela Cristea a ajuns la spital. Vedeta e la perfuzii: „Corpul cedează”

Fanii au început să se îngrijoreze, dar Antonia i-a lămurit că nu este vorba despre vreo problemă de sănătate. Vedeta a ales să își vitaminizeze corpul printr-o perfuzie, astfel că nu mai este nevoită să înghită zeci de pastile cu diferite vitamine pentru o funcționare optimă a corpului, mai ales într-o perioadă atât de încărcată pe plan profesional.

Dorian Popa și iubita sa au ajuns pe perfuzii. Ce s-a întâmplat cu cei doi

Antonia s.a mai fotografiat cu perfuzii la mână, pentru că obişnuieşte, la un anumit interval, să își introducă un set de vitamine în corp. Doar în acest an a recust la această metodă de trei ori!

Antonia s-a lansat în anul 2009 prin colaborarea împreună cu producătorul Tom Boxer la succesul internațional al piesei „Morena”. De atunci, a lansat mai multe piese de succes în România, iar albumul ei de debut „This Is Antonia” a fost lansat în aprilie 2015. Vedeta s-a născut pe 12 aprilie 1989, în București, România, dar s-a mutat cu familia în Statele Unite ale Americii la vârsta de cinci ani. Și-a petrecut copilăria în Utah şi terminat liceul în Las Vegas (Nevada), unde a şi intrat în lumea modellingului. La 18 ani, Antonia s-a întors în România împreună cu familia.