Antonio Banderas s-a vindecat de coronavirus după aproape o lună de la infectare. Anunţul a fost făcut chiar de actor

Antonio Banderas s-a vindecat de coronavirus după aproape o lună de la infectare. Anuntul a fost făcut chiar de actor pe pagina sa de pe o reţea de socializare. Acesta a publicat şi o fotografie sugestivă în acest sens. 

RomaniaTV.net
26 aug. 2020, 07:36
Antonio Banderas s-a vindecat de coronavirus după aproape o lună de la infectare. Anunţul a fost făcut chiar de actor

„După 21 de zile de izolare disciplinat, pot să spun că am învins infecţia cu COVID-19. Sunt vindecat. Gândurile mele se îndreaptă către cei care nu au fost la fel de norocosi ca mine. Curaj pentru toti cei care se află la jumătatea luptei”, a scris actorul pe contul său de socializare. 

Antonio Banderas a fost testat pozitiv cu Covid-19 la începutul lunii august. Actorul a anunţat că are coronavirus chiar în ziua când împlinea 60 de ani.  Acesta spunea atunci că îsi petrece aniversarea în carantină.

Cine este Antonio Banderas?

Născut în orașul Malaga din sudul Spaniei, starul de la Hollywood a vrut inițial să fie fotbalist, dar visul i-a fost spulberat la 14 ani, când și-a rupt piciorul.

Regizorul Pedro Almodovar a fost cel care i-a descoperit adevăratul talent. În cei 40 de ani de carieră, Baderas a demonstrat că este un actor versatil, capabil să joace cu succes atât roluri dramatice, cât și de comedie.

Citeşte şi: Antonio Banderas (60 ani), testat pozitiv cu Covid-19. Care este starea de sănătate a actorului

Sunt de notorietate rolurile sale din „Desperado” sau „Masca lui Zorro”, ori vocea cu care i-a dat viață personajului „Puss in Boots”.

Drama „Durere și glorie” i-a adus un Glob de Aur și trofeul pentru cel mai bun actor la festivalul de la Cannes. Până în 2015, Antonio Banderas a fost căsătorit cu actrița Melanie Griffith și au împreună o fată.