Antonio Banderas (60 ani), testat pozitiv cu Covid-19. Care este starea de sănătate a actorului

Antonio Banderas a fost testat pozitiv cu Covid-19, dar se simte "relativ bine", doar puţin mai "obosit" decât în mod obişnuit. Actorul a împlinit luni 60 de ani şi a anunţat că-şi va serba ziua de naştere în izolare, relatează EFE.

RomaniaTV.net
10 aug. 2020, 14:16
Antonio Banderas (60 ani), testat pozitiv cu Covid-19. Care este starea de sănătate a actorului

El s-a arătat „încrezător” că se va recupera „cât mai repede posibil, urmând indicaţiile medicilor„, care, speră el, îi vor permite „să depăşească procesul infecţios” de care suferă şi care a afectat „atâtea persoane de pe tot globul„.

Voi profita de această izolare pentru a citi, a scrie şi a continua să-mi fac planuri pentru a da un sens celor 60 de ani recent împliniţi, o vârstă pe care o privesc cu mare dorinţă şi speranţă„, a precizat actorul.

Citeşte şi Antonio Banderas, dus de urgenţă la spital. Actorului i s-a făcut rău în sala de sport, fanii sunt în stare de şoc

Cine este Antonio Banderas?

Născut în orașul Malaga din sudul Spaniei, starul de la Hollywood a vrut inițial să fie fotbalist, dar visul i-a fost spulberat la 14 ani, când și-a rupt piciorul.

Regizorul Pedro Almodovar a fost cel care i-a descoperit adevăratul talent. În cei 40 de ani de carieră, Baderas a demonstrat că este un actor versatil, capabil să joace cu succes atât roluri dramatice, cât și de comedie.

Sunt de notorietate rolurile sale din „Desperado” sau „Masca lui Zorro”, ori vocea cu care i-a dat viață personajului „Puss in Boots”.

Drama „Durere și glorie” i-a adus un Glob de Aur și trofeul pentru cel mai bun actor la festivalul de la Cannes. Până în 2015, Antonio Banderas a fost căsătorit cu actrița Melanie Griffith și au împreună o fată.