Antrenor de kickboxing din Craiova lăsat fără permis și amendat după o cursă nebună pe un drum național

Un tânăr de 22 de ani care conducea haotic a fost amendat după ce polițiștii au văzut imaginile. Șoferul din Craiova a fost filmat de prietenul care era cu el în maşină în timp ce depășea neregulamentar și conducea pe contrasens, iar imaginile au ajuns pe pe o rețea de socializare.

18 ian. 2022, 09:13
Antrenor de kickboxing din Craiova lăsat fără permis și amendat după o cursă nebună pe un drum național

Un tânăr de 22 de ani, care lucrează ca antrenor de kickboxing la o sală de sport din Craiova, a fost filmat în timp ce conducea o maşină pe contrasens cu 160 km/h. Şoferul era în maşină împreună cu un prieten, care a filma amuzat cursa periculoasă şi a postat imaginile pe o reţea de socializare.

Imaginile au ajuns în atenția polițiștilor, care l-au identificat în scurt timp pe șofer.

Citeşte şi: COD RUTIER 2022. Şoferii care dau flashuri sau frânează brusc riscă amenzi de peste 1000 de lei şi suspendarea permisului

În urma verificarilor, poliţiştii au stabilit că la volanul maşinii se afla un tânăr de 22 de ani, din Craiova, iar cursa periculoasă a fost filmată pe DN 65 C, pe raza localității Motoci.

Şoferul din Craiova a fost sancționat contravențional de polițiștii Serviciului Rutier Dolj, fiindu-i aplicate 2 amenzi în valoare totală de 1.885 de lei. De asemenea, şoferul a rămas fără permis de conducere auto pentru o perioadă de 90 de zile, potrivit gds.ro.

Citeşte şi: Aşa va arăta primul pasaj rutier de pe Valea Prahovei. Centuri ocolitoare ale staţiunilor şi sens giratoriu suspendat pe DN1, în planurile autorităţilor