Antrenor împuşcat pe terenul de fotbal. Jucătorii au fugit îngroziţi, la cabine VIDEO

Un antrenor a fost împuşcat în umăr, iar jucătorii au fugit de pe teren, duminică, în timpul unui meci din liga a treia a campionatului de fotbal al Argentinei.

01 nov. 2021, 15:24
Antrenor împuşcat pe terenul de fotbal. Jucătorii au fugit îngroziţi, la cabine VIDEO

Mauricio Romero (38 ani), antrenorul echipei Ferro Carril Oeste, a încasat un glonţ în umărul stâng, în cursul partidei cu Huracan Las Heras, disputată în provincia argentiniană Mendoza.

În înregistrările video ale meciului, jucătorii celor două formaţii şi arbitrii întâlnirii pot fi văzuţi cum fug de pe teren în momentul în care au fost auzite focuri de armă în tribune, în timp ce fanii s-au ascuns după ziduri pentru a se feri de gloanţe.

Incidentul s-a produs în minutul 78 al partidei şi a fost provocat, conform presei locale, de grupări de suporteri radicali ai echipei locale Huracan, care au început să se lupte între ele.

Citeşte şi Eşec de proporţii al FBI, cel mai mare din ultimii 30 de ani. Doi agenţi au fost ucişi în timpul unui raid, în Florida

Mauricio Romero a fost transportat imediat la un spital local, fiind în afara oricărui pericol, conform unui comunicat dat publicităţii de clubul său. Tehnicianul a postat ulterior pe reţelele de socializare o fotografie cu rana provocată de glonţ.

Huracan conducea cu scorul de 3-1 în momentul în care meciul a fost întrerupt, jocul nemaifiind reluat după incidentul respectiv.

Citeşte şi Focuri de armă în apropierea unui stadion din Washington. Patru persoane, împuşcate