Antrenor român, mort în timp ce se uita la meciul Simonei Halep. A făcut infarct

Antrenorul de tenis de masă Aurel Ovanez a murit după ce a suferit un infarct în timpul meciului Simona Halep - Karolina Pliskova, din semifinalele turneului de Grand Slam de la Roland Garros.

RomaniaTV.net
10 iun. 2017, 14:20
Antrenor român, mort în timp ce se uita la meciul Simonei Halep. A făcut infarct

Aurel Ovanez a pregătit, printre altele, naționala feminină de tenis de masă şi a avut-o elevă pe Otilia Bădescu. El s-a stins din viaţă joi, la vârsta de 64 de ani, în timp ce urmărea semifinala de la Roland Garros dintre Simona Halep și Karolina Pliskova. Decesul s-a produs subit, fără ca antrenorul să dea vreun semn că s-ar fi simţit rău, soția crezând că acesta a adormit pe canapea în timp ce privea meciul.

Component al echipelor naționale de juniori și seniori, Aurel Ovanez, născut în ianuarie 1953, a deținut titlul de campion național și balcanic. Și-a început cariera sportivă la clubul Progresul București, acolo unde a activat în cea mai mare parte a perioadei de sportiv. Spre sfârșitul carierei de sportiv profesionist, acesta a jucat pentru echipa Stirom București, unde și-a și încheiat activitatea de sportiv, devenind antrenor la acest club.

Aurel Ovanez a fost, de asemenea, antrenor al echipei naționale de senioare a României.

„Condoleanțe familiei, Dumnezeu să-l odihnească!”, este mesajul transmis de Federaţia Română de Tenis de Masă.