Antrenorii de la „Vocea României” s-au certat în direct. Vezi motivul disputei

Robert Reamzy, concurentul din echipa lui Marius Moga de la "Vocea României", și-a pus antrenorii în cap, marți seara, în cea de-a patra ediție a show-ului.

RomaniaTV.net
11 dec. 2012, 19:43
Antrenorii de la „Vocea României” s-au certat în direct. Vezi motivul disputei

Disputa a început după ce Robert Reamzy a ales să interpreteze, din nou, o piesă a idolului său, Michael Jackson, lucru care nu a fost deloc pe placul antrenorilor celorlalte echipe, Smiley, Loredana și Horia Brenciu, potrivit libertatea.ro.

„Alegerea m-a surprins, pentru că ai mai cântat Michael Jackson până acum. (…) Nu poți să cânți un singur interpret tot concursul”, i-a spus Loredana.

CITEŞTE ŞI: Loredana Groza, într-o rochie extrem de scurtă şi decoltată la „Vocea României”

„Momentul a ieșit bine, dar depinde ce vrei să faci tu pe viitor cu viața ta, cu cariera.  Dacă îți dorești să devii un om care să semene cu Michael Jackson e foarte bine, dar dacă vrei să fii tu trebuie să mai lucrezi și să te descoperi”, i-a spus Smiley.

Marius Moga nu a fost însă de aceeași părere cu colegii săi. „De ce să fug de niște piese care i se potrivesc mănușă, pentru că voi credeți că imită? Toți imită! El are 18 ani, iar eu nu îmi amintesc ca atunci când l-am cunoscut pe Smiley  cu trupa Simplu avea o personalitate creată ca acum”, a spus Marius Moga.

ASCULTĂ-L AICI PE ROBERT REAMZY