Antrenorul lui Schalke: Steaua e valoroasă şi agresivă, munceşte incredibil de mult

Antrenorul echipei germane Schalke 04, Jens Keller, a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă, înaintea meciului din Liga Campionilor la fotbal, că Steaua este o formaţie valoroasă şi agresivă.

RomaniaTV.net
17 sept. 2013, 20:23
Antrenorul lui Schalke: Steaua e valoroasă şi agresivă, munceşte incredibil de mult

Steaua este o formaţie valoroasă şi foarte agresivă. Munceşte incredibil de mult„, a afirmat antrenorul lui Schalke, Jens Keller, care a arătat un respect deosebit şi faţă de omologul său, Laurenţiu Reghecampf, pe care îl cunoaşte de pe vremea când acesta juca în Bundesliga. „Când observi felul în care joacă Steaua şi ceea ce a realizat cu această echipă, trebui să spui că a făcut o treabă extraordinară„, a subliniat Keller, citat de site-ul oficial al clubului.

Citeşte şi Laurenţiu Reghecampf: Sunt sigur sută la sută că Steaua o poate bate pe Schalke

Antrenorul lui Schalke a lăudat rezultatele Stelei din ediţia trecută a Europa League, când roş-albaştrii au câştigat grupa, iar apoi au eliminat pe Ajax, înainte de a învinge pe Chelsea, echipă care avea să câştige competiţia. „Acest lucru arată că Steaua nu e o echipă uşor de bătut. Totuşi, noi am evoluat bine în ultimele săptămâni şi ne-am regăsit încrederea. Vrem să trecem de faza grupelor şi ar fi perfect să începem cu o victorie în faţa fanilor noştri. Am muncit din greu pentru şansa de a ajunge să evoluăm în Champions League, iar jucătorii sunt nerăbdători„, a mai spus Keller.

Keller a evidenţiat faptul că Schalke a eliminat greşelile pe care le-a făcut în debutul sezonului, iar echipa este pe drumul cel bun.

Dacă vom juca la fel de bine cum am făcut-o cu Leverkusen şi Mainz, vom fi o echipă în faţa căreia va fi dificil de luat puncte„, a menţionat Keller, care nu va putea conta pe Tim Hoogland, Kyriakos Papadopoulos, Sead Kolasinac, Chinedu Obasi (toţi accidentaţi) şi Jermaine Jones (suspendat), dar vor fi buni de joc Christian Fuchs şi Felipe Santana, care au ratat partida cu Mainz.

Meciul dintre Schalke şi Steaua, din Grupa E a Ligii Campionilor, va avea loc miercuri, de la ora 21,45, şi va fi arbitrat de turcul Cuneyt Cakir.