Antrenorul lui Tottenham nu-i dă nicio șansă. Abia ajuns la Londra, fundașul a aflat că Postecoglou nu se bazează pe el

Sergio Reguilon (27 de ani) s-a întors la Tottenham în perioada de mercato a iernii, după ce Manchester United i-a încheiat prematur împrumutul.

15 ian. 2024, 08:49
Antrenorul lui Tottenham nu-i dă nicio șansă. Abia ajuns la Londra, fundașul a aflat că Postecoglou nu se bazează pe el

Fundașul stânga ar fi trebuit să joace pe Old Trafford până la finalul sezonului, însă Erik ten Hag n-a fost mulțumit de randamentul său și a considerat că nu mai are nevoie de el. Prin urmare, Reguilon a revenit la Tottenham, dar urmează să plece din nou sub formă de împrumut.

Potrivit informațiilor apărute în presa spaniolă, citate de Digisport, fostul fotbalist al lui Real Madrid va fi cedat la Brentford până la finalul sezonului actual.

La formația lui Thomas Frank, ibericul ar urma să primească mai multe șanse, iar cei de la Tottenham speră ca „Viespile” să își dorească un transfer definitiv în vară.

Citește și: Gică Hagi, în topul celor mai bogați oameni din România. E acționar principal la Farul Constanța și are mai multe investiții imobiliare

Reguilon a avut parte de același tratament și la Real Madrid, unde nu primea multe șanse și a fost împrumutat la Logrones și Sevilla, pentru a acumula minute de joc.

Cei de la Tottenham au decis să riște și să îl transfere în vara anului 2020 pentru 30 de milioane de euro, deși Reguilon nu bifase decât 22 de meciuri în total pentru „Los Blancos”.

Deși a lucrat sub comanda mai multor antrenori, Reguilon nu a reușit să se impună niciodată în primul 11 al lui Tottenham, iar acum londonezii speră să poată recupera măcar o parte din investiție.

Citește și: După ce a semnat cu Tottenham, Radu Drăgușin și-a făcut un cadou de 10.000 de euro. Românul încasează un salariu de 50.000 de euro pe săptămână